Homedeal.nl Bedrijven Blog Werkspot alternatief nodig? Homedeal helpt je

Werkspot alternatief nodig? Homedeal helpt je

EPS isolatie plaatsen

Ben je een vakspecialist en op zoek naar een handige manier om meer klanten te werven? Mogelijk omdat je op zoek bent naar klussen om de lege plekken in je agenda op te vullen, je pas begonnen bent of in een nieuwe regio aan de slag gaat. Ben je op zoek naar een alternatief voor Werkspot? Wat je reden ook is, Homedeal helpt je verder. Benieuwd wat Homedeal precies voor je kan betekenen? We zetten het voor je op een rijtje.

Eenvoudig en tijdbesparend

Wij snappen dat je liever bezig bent met het uitvoeren van je vak, dan met het zoeken naar nieuwe klanten of het online zichtbaarder maken van je bedrijf. Als Werkspot alternatief neemt Homedeal dit graag voor je uit handen. Bij Homedeal bepaal je zelf op welke manier je aan nieuwe opdrachten komt. Offerteaanvragen en contactgegevens van potentiële klanten binnen jouw regio(‘s) en vakgebied(en) ontvang je direct, dat scheelt je tijd én moeite. Heb je liever zelf de touwtjes volledig in handen bij het kiezen voor welke aanvragen je betaald? Ook dat kan. Homedeal biedt diverse mogelijkheden aan waardoor er altijd een werkwijze is die bij je past.

 

Werkspot alternatief

Zelf de volledige controle

Bij Homedeal bepaal jij zelf hoeveel werk je via het platform binnenhaalt. Stel je eigen vakgebied(en) en regio(‘s) in en ontvang kwalitatieve leads die bij jouw bedrijf passen. Heb je geen groot budget? Geef zelf eenvoudig aan hoeveel je maximaal per maand wil besteden en hoeveel offerteaanvragen je wilt ontvangen. Geen onverwacht hoge kosten dus, je weet precies waar je aan toe bent. Ook als je wensen na verloop van tijd veranderen is dat geen probleem. Jij bepaalt. 

Homedeal heeft als Werkspot alternatief niet één werkwijze, maar verschillende pakketten om uit te kiezen. Ontvang je graag een vast aantal leads per dag of heb je liever zelf de touwtjes in handen bij het bepalen op hoeveel aanvragen je per dag reageert? Met Homedeal Continu en Homedeal Select werk je zoals jij dat prettig vindt.

Homedeal Continu 

Met Homedeal Continu ontvang je offerteaanvragen en contactgegevens direct in je mailbox. Je bepaalt zelf hoeveel aanvragen je ontvangt per maand en betaalt dus alleen voor de hoeveelheid offerteaanvragen die bij jouw bedrijf past. 

Homedeal Select

Bij Homedeal Select kies je zelf op welke offerteaanvragen jij wilt reageren en dus voor betaald. Afhankelijk van jouw budget kies je voor een maandelijks tegoed dat bij jou past. Mocht je toch vaker dan je gekozen pakket willen reageren, dan is dat natuurlijk geen probleem. De kosten voor de extra offerteaanvragen vind je dan naast het maandbedrag op je factuur. 

Beperkte concurrentie 

Op te veel concurrentie met andere vakspecialisten zit niemand te wachten. Werkspot alternatief Homedeal beperkt voor jou daarom de concurrentie met andere vakspecialisten. Ongeacht welke werkwijze je kiest mogen offerteaanvragen maar door een beperkt aantal vakspecialisten worden aangekocht. Hierdoor heb je een eerlijke kans om de opdracht binnen te slepen. Met een compleet bedrijfsprofiel op Homedeal en goede reviews van eerdere projecten haal ook jij nieuwe opdrachten zo binnen.