5.000 specialisten
1 miljoen projecten verricht

10 grappen voor een onvergetelijke 1 april

Vrijdag 1 april, kikker in je bil! De dag waarop we iedereen lekker te grazen mogen nemen. Bij ons op kantoor zijn er een aantal al vroeg begonnen. De leukste vonden wij een komkommer in een moestuin van de Albert Heijn. Alsof die in één nacht zo hard groeien.

Untitled design

Wil jij deze dag ook de lolbroek uithangen? Dan brengen wij je met deze tien 1 april grappen hopelijk op goede gedachten. En pas op dat je zelf niet geprankt wordt. 

#1 De tafelwekker

Met deze tafelwekker is het gegarandeerd lachen wanneer je huisgenoot door het geluid van de gastoeter van schrik omhoog beweegt, en ja dat was helaas niet zo’n best idee!

yjstykstyk

#2 De poederföhn

Van de schrik bekomen stapt je partner onder de douche vandaan om de haren te drogen met de föhn die jij onder handen hebt genomen. Het resultaat: een gezicht vol poedersuiker.

tnjfgmj

#3 De tandpasta oreo

Met een gezicht vol poedersuiker kun je natuurlijk niet de deur uit. Gelukkig biedt je huisgenoot een helpende hand met het maken van je lunchpakket. Speciaal voor jou zit er ook een doosje verrukkelijke tandpasta oreo’s bij, dat wordt smullen!

funny-aprils-fool-office-pranks-17

#4 Ballonnen kamer

Eenmaal op kantoor staan er een aantal collega’s te grinniken in de lift, je lacht gewoon mee, niet wetende dat het eigenlijk om jou ging. Ook thuis laat je met kamer vol ballonnen je huisgenoten versteld staan, het kost helaas alleen wat tijd.

ballonnen-1-april-kantoor

#5 Elastiekterreur

Nu je denkt het ergste gehad te hebben richt je je volledig op het voorbereiden van een telefonische afspraak met een belangrijke klant. Het blijkt echter dat je colleges nog tijd over hadden na het opblazen van de ballonnen. Slingerd de mobiele telefoon van je huisgenoot regelmatig in het rond, dan zal diegene hem na deze grap wel beter op zak houden.

591159e000_1378211525_Elastiekterreur__list-noup

#6 De UItstekende traktatie

Wat aardig van je huisgenoot, hij heeft zich lopen uitsloven voor een lekker tussendoortje! Wat jij niet weet is dat deze ogenschijnlijk lekkere gekarameliseerde appel eigenlijk helemaal niet zo lekker is als hij eruitziet.

ui-appel-grap

#7 Het Afvalmonster

Rijdend door de straat naar huis zie je aan de vuilniszakken dat het afval vanavond weer wordt opgehaald. Helaas was je partner hier ook al van op de hoogte, en bedacht ze dat een extra “afvalzak” geen kwaad kon.

E

#8 De Pottekijker

Tijd om aan het avondeten te beginnen, alle kastjes worden opengetrokken om te kijken of er nog wat lekkers in huis is. Totdat het ene kastje opengaat waar je partner het hoofd van je best vriend(in) in heeft verstopt.

24

#9 De Killer Clown

Vast wel eens gezien op YouTube, en anders zeker het kijken waard: de Killer Clownn. Na het kijken durf je waarschijnlijk niet meer ‘s nachts alleen over straat en ren je in parkeergarages zo snel mogelijk naar je auto om niet te worden achtervolgd door deze “vriendelijke vriend”. Nu zul je je partner vast al de stuipen op het lijf jagen door met een clownsmasker de slaapkamer binnen te lopen.

hjmzfyjary

#10 Waterpret

Tot slot nog een leuke prank met een leuke boodschap! Benodigdheden: glas water en een bierviltje. Leg het bierviltje op het glas met water en zet vervolgens het glas op zijn kop op de tafel, trek het bierviltje er voorzichtig onderuit en en klaar! Speciaal voor jou pap, omdat ik zo van je houd!

funny-aprils-fool-office-pranks-5

Hopelijk blijven deze grappen jou bespaart. Welke grappen ben jij van plan vandaag uit te halen?