1 miljoen projecten verricht

Stucwerk in je badkamer

Ga je je badkamer verbouwen? Denk er dan eens over na om in plaats van je badkamer te voorzien van tegels, stucwerk te laten aanbrengen in je badkamer.

Is stucwerk in een badkamer mogelijk?

Het is logisch dat je je afvraagt of stucwerk wel mogelijk is in de badkamer. Een badkamer is een vochtige plek waar makkelijk schimmels ontstaan. Toch is stucwerk zeker mogelijk in je badkamer! Er zijn speciale technieken en producten met waterdichte eigenschappen. Je stucwerk is daardoor goed beschermd, vooral bij niet constante waterbelasting. Dit zijn de gedeeltes rond bijvoorbeeld de wasbak, bad en overige redelijk droge gedeeltes. Stucwerk in de douche aanbrengen is ook zeker mogelijk, het is hierbij wel extra belangrijk dat de afwerking zeer zorgvuldig gedaan wordt, je wilt tenslotte geen lelijke plekken in je stucwerk. Kies er daarom voor om het stucwerk in je badkamer door een professionele stukadoor te laten doen.

Stucwerk in je badkamer

Waarom kiezen voor stucwerk in je badkamer?

Naast dat stucwerk er prachtig uitziet, heeft stucwerk in je badkamer weinig onderhoud nodig. Bij tegels kan er schimmel en vuil tussen de naden komen, het wegschrobben van dit vuil kost veel tijd en moeite. Stucwerk heeft geen naden en is daardoor nóg hygiënischer dan tegels. Als je kiest voor stucwerk in je badkamer kan je er ook voor kiezen om je wastafel en bad te bewerken met stucwerk. Zo wordt de badkamer één bij elkaar passend geheel wat voor een mooie en luxe uitstraling zorgt.

Stucwerk in je badkamer

Wat voor soort stucwerk wil je?

Mensen die voor stucwerk in de badkamer gaan, kiezen meestal voor natuurlijke kleuren. Als je kiest voor een betonlook wordt er vaak gebruik gemaakt van Beton Ciré, Beal mortex of Pandomo. Voor een natuurlijkere uitstraling wordt Tadelakt veel gebruikt.

Stukwerk in je badkamer

Zoek een stukadoor

Stucwerk in je badkamer is echt een project voor een ervaren stukadoor. Het is van groot belang dat de juiste producten worden gebruikt en dat de afwerking heel zorgvuldig gedaan wordt. Ook zorgt een stukadoor natuurlijk voor het allermooiste resultaat. Niet elke stukadoor heeft ervaring met stucwerk in de badkamer. Zorg er daarom voor dat je een stukadoor vindt die hier gespecialiseerd in is. Om dit zo makkelijk mogelijk voor je te maken ga je naar de pagina over stukadoors. Hier kan je makkelijk, snel en gratis offertes aanvragen van gespecialiseerde stukadoors in jouw regio!

 

Afbeeldingen via: Lightingspaces, Welke.nl