5.000 specialisten
1 miljoen projecten verricht

(Ver)bouwplannen? Bezoek Beurs Eigen Huis!

Beurs Eigen Huis 2017

Ben je van plan je eigen droomhuis te laten bouwen? Of heb je grootse verbouwplannen? Kom dan 17 t/m 19 maart naar Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer dan 250 professionals nemen deze dagen samen met jou je (ver)bouwplannen door. Verzamel in 1 dag alle informatie die je nodig hebt. Stel je vragen en krijg tips. Van tuinadvies tot interieurinspiratie: laat je inspireren op Beurs Eigen Huis!

Over Beurs Eigen Huis | Winactie | Praktische informatie

Bezoek een van de volgende pleinen:

Architectenplein
Bouw- en verbouwplein
Keuken- en badkamerplein
Tuinenplein
Droomhuis Interieur Paviljoen

Over Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren. Laat je informeren over bouwvergunningen en neem een kijkje bij architecten. Bekijk daarnaast de nieuwste keukentrends en ontvang tuinadvies op maat.

Win 2 tickets voor Beurs Eigen Huis met jouw opknapper!

Wij geven 10 x 2 vrijkaarten t.w.v. 32 euro voor Beurs Eigen Huis weg. Doe mee & win!

Wil je iets in je huis dit jaar laten opknappen? Denk bijvoorbeeld aan de muur in je woonkamer die een likje verf nodig heeft of die kapotte zonwering die je met tape hebt vastgeplakt. Ga met jouw opknapper op de foto (minimaal 750 pixels breed) en stuur deze naar: [email protected] of plaats je foto als reactie onder de Facebookpost op de Facebookpagina. Leg uit waarom jij vindt dat jij met jouw opknapper 2 vrijkaarten voor Beurs Eigen Huis verdient. Van de 5 leukste inzendingen maken we een collage die verschijnt op de Homedeal Facebookpagina. Houd deze de komende tijd dus in de gaten.

Heb je geen Facebook? Vul dan de poll in op Homedeal.nl en beantwoord de prijsvraag. Uit alle inzendingen kiezen we 10 maart vervolgens 10 winnaars.

In het kort

Ga met je opknapper op de foto (750 pixels breed) en mail deze naar: [email protected]. Houd de Homedeal Facebookpagina in de gaten & check of jouw opknapper ertussen staat.

De 5 gelukkige winnaars van de foto-actie ontvangen op vrijdag 10 maart de vrijkaarten in hun mailbox.

Veel plezier!

De praktische informatie

Wanneer: vrijdag 17, zaterdag 18, zondag 19 maart 2017
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Openingstijd: 10.00 – 17.00 uur
Prijs: € 16 aan de kassa, bestel je je tickets online dan krijg je € 3,50 korting