Homedeal.nl Inspiratie Buitenkant woning Wonen in je eigen Hobbit-huis

Wonen in je eigen Hobbit-huis

Heb jij The Lord of the Rings trilogy gezien? De films waar we kennis hebben gemaakt met die kleine schattige huisjes van de Hobbits, verstopt in de prachtig groene heuvels van het Gouw. Droom jij er ook van om in zo’n huis te wonen en misschien wel oog-in-oog te staan met smeagol? Laat je hier inspireren en misschien verlang je dan ook wel naar een woning in Hobbit-stijl.

Zo maak je een Hobbit-huis

Green Magic Homes is erg creatief geweest met het maken van bouwpakketten voor je eigen Hobbit-huis. Waardoor het mogelijk is om in je eigen unieke Hobbit-huis te wonen. De materialen die zij hiervoor hebben gebruikt, zijn stuk voor stuk:
– Duurzaam
– Flexibel
– Waterdicht

Kortom, koop je eigen stukje land en plaats een bouwpakket met een duurzame behuizing en bedek deze met aarde of turf om het af te maken. Ben jij bang dat je te groot bent voor een Hobbit-huis? Zie hier een voorbeeld van één van de bouwpakketten:

hobbithuis1

 

Naast de mogelijkheid om je Hobbit-huis in aarde of turf te verwerken is het ook mogelijk om je unieke woning op andere terreinen te verwerken, denk aan: een Hobbit-huis in de woestijn of verwerkt in de sneeuw. Het is maar wat je zelf leuk vind! Bekijk hier naar een paar voorbeelden van Hobbit-huizen om inspiratie op te doen.

hobbithuis2

 

Voor degene die een Hobbit-huis willen die precies lijkt op die van de film, is hier een voorbeeld van de enige echte Hobbit-woning:

hobbithuis3

 

Bronnen afbeeldingen:

Pinterest, Pinterest, Pinterest

 

Gerelateerde artikelen:
8 unieke Scandinavische houten woningen
Lijst van tuinhuisjes die je gewoon moet hebben
Inspiratie voor jouw groendak

 

One thought on “Wonen in je eigen Hobbit-huis

Comments are closed.