5.000 specialisten
1 miljoen projecten verricht

Decoratieve muren? Maak gebruik van muurschilderijen en graffiti!

Wil je een keer iets anders dan een kleurtje aan je muur geven? Hoe gaaf is het dan om een kunstwerk op jouw muur te laten schilderen. Sommige denken hierbij aan rommelige graffiti maar de afbeeldingen hieronder laten zien hoe je hiermee jouw interieur compleet kan maken en sfeer kan geven in je woning.

Muurschilderijen

Muurschildering voor bedrijven: door gebruik te maken van muurschilderijen in je bedrijf zorg je voor inspiratie waardoor er een goede werksfeer ontstaat.

Muurschilderijen

Muurschilderingen voor binnen en buiten: je kan zowel muurschilderijen binnen in je huis plaatsen maar ook buiten. Dit zorgt voor een bepaalde stijl wat een toevoeging geeft aan je woning.

Muurschilderijen

Graffiti muurschildering voor kinderkamers: muurschilderijen op kinderkamers maken het voor je kind net even wat leuker om op de kamer te spelen en te slapen. Je kind leert zo ruimdenkend te denken en ontwikkelt meer inspiratie.

 

Wil jij ook een muurschildering/graffiti in jouw woning, bedrijf of op de kinderkamer? Schakel voor mooie kwaliteit een schilder in. Voor meer informatie: kosten schilder.

Bronnen foto’s: Graffiti-spuiter, Omber en art 4 wall