Homedeal.nl Inspiratie Hal Van een neutrale naar originele trap

Van een neutrale naar originele trap

Praktisch, dat is een trap vooral. Dat is de voornaamste reden dat er vaak niet veel geks met de trap wordt gedaan, maar waarom niet? Staat de trap in de hal, dan is dit de eerste indruk van je huis. Staat de trap in de woonkamer, dan is het al helemaal een eyecatcher. Uiteraard staat een lik verf mooi strak, maar mag het van jou wel uitdagender? Dan is deze tip iets voor jou.

Ga op de stootborden (verticale gedeelte onder de treden) van je trap aan de slag met tegels met een grafische print. Letterlijk alles is mogelijk qua kleuren en patronen. Ook het mixen van diverse patronen geeft een prachtig gezicht, kies daarbij wel een matchend kleurpatroon (ga je hieronder zien). De traptreden zelf maak je af met hout, beton of een rustige kleur tegel.

Laat je inspireren en zie onder de prachtige voorbeelden hoe je dit soort tegels vindt.

Tegels op trap 1

Tegels op trap 2

Tegels op trap 3

Tegels op trap 4

Tegels op trap 5

Tegels op trap 6

Tegels op trap 7

Tegels op trap 8
Hoe vind je deze tegels?

De grootste kans om tegels met een grafische print te vinden is door op zoek te gaan naar Portugese of Marokkaanse tegels. Deze zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en patronen. Van strak zwart/wit design tot kleurrijke mediterrane kunstwerkjes. Gemiddeld betaal je voor Portugese en Marokkaanse tegels € 70 – € 100 per m2. Ben je overtuigd en wil je dit specialistische karwei laten uitvoeren door een ervaren tegelzetter? Lees meer over de kosten in onze prijsgids: Tegels zetten kosten.

 

Gerelateerde artikelen:

Inspiratie: De 10 mooiste trappen in huis

Marokkaanse tegels uit het land van 1001 nachten

10x eyecatcher badkamervloeren

 

Bronnen afbeeldingen: PinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterest