Homedeal.nl Inspiratie Keuken Koffiebar wensen

Koffiebar wensen

Of je wel of geen koffieliefhebber bent, een koffiebar voegt een relaxte sfeer toe aan je woning die uniek is. De meeste steden beschikken over een koffiebar op elke hoek van de straat. Maar waarom moet je naar een koffiebar wanneer je behoefte hebt aan koffie?

Met een persoonlijke koffiebar kun je altijd jezelf en je gasten bedienen met eigen gemaakte overheerlijke koffie. Hier volgen een aantal leuke koffiebar tips die je hopelijk inspireren. Laat je creativiteit de vrije loop.

Schaf een sfeervol kastje aan      

Wanneer je even je rustmomentje nodig hebt, is een koffiebar ideaal om even stoom af te blazen. Een koffiebar voegt een bepaalde sfeer toe aan je keuken waar je van kalmeert. Is er niet genoeg ruimte op het aanrecht? Schaf dan een handig, maar ook authentiek kastje aan. Schilder dit kastje in een kleur naar keuze en begin met inrichten.

koffierbar

Ingrediënten leuk indelen

Doe de verschillende soorten koffiebonen in leuke potten of zakken en zet deze potten in de buurt van het koffiezetapparaat. Zet cacaopoeder en koekjes in de buurt en stop deze in leuke bewaarpotten. De kopjes en schaaltjes leg of hang je in de kast dichtbij. Voeg sfeervolle schilderijtjes of andere objecten toe aan je koffiebar om zo de nodige gezelligheid te creëren.

Voeg een krijtbord toe

Schrijf op een krijtbord leuke teksten, zoals: ‘’De koffie hemel’’ of wat anders. Dit bord plaats je achter je koffiezetapparaat, zodoende gebruik je hem als schrijfblok om je ‘bestellingen’ op te noteren.

Voeg een leuk zitje toe

Door een bar met krukken of een loungeset toe te voegen, zit je heerlijk in je eigen koffiehoek. Of wees creatief en leg kussens neer in een hoekje. Dit geeft je nog meer het gevoel een eigen koffiehoek gecreëerd te hebben.

koffiebar-afb-6

Gerelateerde artikelen:

10x je huis muzikaler maken
Things we love: trolleys
5x prachtige thuisbibliotheken: de droomkamer van elke boekliefhebber
Spelen met eetborden

Afbeeldingen:

PinterestPinterestPinterestPinterest