5.000 specialisten
1 miljoen projecten verricht

Maak je huis voetbalproof!

Nederland neemt het zaterdag in het één na laatste duel van de kwalificatiereeks op tegen Kazachstan. We moeten winnen om nog enige hoop te houden op deelname aan het EK 2016. Een goede reden om er zaterdag met zijn allen achter te gaan staan en flink uit te pakken. Nodig daarom je vrienden uit om bij jou thuis voetbal te kijken. Wij helpen je met het voetbalproof maken van je huis.

Mis niks

De wedstrijd begint om 18:00 uur en wordt uitgezonden door de NOS op NPO 3. Om 17:15 uur begint de voorbeschouwing zodat je alvast in de stemming kan komen voordat de wedstrijd begint.

Haal genoeg hapjes en drankjes in huis

Zorg voor voldoende koude drankjes zodat je gasten genoeg verkoeling krijgen tijdens het heetst van de strijd. De wedstrijd wordt rond etenstijd gespeeld dus om ervoor te zorgen dat je gasten niet verhongeren, haal voldoende hapjes in huis. Tip voor koud bier: Het wordt vrijdagnacht 7 graden.

Oranjehomedealsnacks

Print het Wilhelmus uit

Eigenlijk hoort iedereen het Wilhelmus al te kennen maar in de praktijk blijkt het vaak nog lastig voor vele. Zorg ervoor dat het Wilhelmus bij jou thuis uit volle borst wordt meegezongen door ons volkslied uit te printen en op te hangen in heel je huis.

Het Wilhelmus

Kleed jezelf, je gasten en je huis oranje aan

Slingers, ballonnen, sjaaltjes, shirtjes, petjes, vlaggen en de wuppies kunnen allemaal weer van zolder gehaald worden of kies voor stijlvolle oranje accessoires zoals in de foto hieronder.  Kleed je huis in ieder geval oranje aan om ervoor te zorgen dat wij het EK halen.

Oranje_accesoires

 

Nederland – Tsjechië

Verliest Nederland zaterdag dan kun je de oranje spullen voorlopig even opbergen. Winnen we, dan mag je je huis nog even voetbalproof houden want dan wordt 3 dagen later de allesbeslissende wedstrijd tegen Tsjechië gespeeld. Weer bij jou thuis of is iemand anders nu aan de beurt?

Afbeeldingen via: Snack-Nieuws, Hansjanroosenbrand, HomeColours