Homedeal.nl Inspiratie Nieuws De 3 opmerkelijkste inbraken in september

De 3 opmerkelijkste inbraken in september

Het haalt steeds vaker het nieuws: inbrekers die het de politie té makkelijk maken om ze op te pakken. Zie hier de 3 opmerkelijkste inbraken in september.

  1.       Inbrekers bellen alarmnummer

We starten in het Verenigd Koninkrijk. Drie inbrekers zijn begin september eenvoudig gearresteerd nadat zij het alarmnummer belden vanuit het huis waar ze aan het inbreken waren. Eén van het trio kreeg pijn aan zijn borst waardoor de anderen zich genoodzaakt voelden de ambulance te bellen. Netjes op een rij zaten de inbrekers voor het huis toen de ambulance met politieversterking arriveerde. Twee van de inbrekers gingen direct mee naar het politiebureau, de derde is na één nacht in het ziekenhuis overgedragen aan de politie.

  1.       Inbreker verliest identiteitsbewijs

In het weekend van 5 op 6 september heeft een inbreker in Duitsland zijn identiteitsbewijs, ja echt, verloren in de woning waar hij een inbraak pleegde. Na een simpele research wist de politie wie de eigenaar van het identiteitsbewijs was. De buit van enkele duizenden euro’s en de auto van de bewoners werden aangetroffen, ontkennen was er voor de inbreker niet meer bij. De buit keerde snel weer terug naar de rechtmatige eigenaren.

  1.       Inbreker laat sleutels en telefoon achter

In Amerika keerde een inbreker afgelopen week terug naar het huis waar hij had ingebroken om zijn auto, sleutels en telefoon op te halen. De politie was ter plaatse toen de inbreker werd afgezet naast de onbekende auto. De politieagent vroeg de inbreker naar de auto. Volgens hem hadden vrienden de auto geleend en de sleutels in de auto laten liggen. Toen bleek dat de sleutels die op bed waren gevonden de auto opende, kon de inbreker niets anders dan bekennen.