Homedeal.nl Inspiratie Slaapkamer 10x de mooiste inloopkasten

10x de mooiste inloopkasten

inloopkast

Het is de droom van bijna iedere vrouw om een inloopkast te hebben. Kleding op kleur gesorteerd, meer dan genoeg ruimte voor nog veel meer kleding en alle schoenen naast elkaar op een plank. Wie wil dat nou niet?

Wie weet wordt deze droom ooit werkelijkheid of is je droom al verwezenlijkt. Doe inspiratie op. Alle inloopkasten zijn uniek vanwege de grote, kleur en stijl.

Inloopkast

Inloopkast stoer

inloopkast slaapkamer

 

Eigen inloopkast

Niet iedereen heeft ruimte voor een inloopkast zoals op de foto’s hierboven. Wees dus creatief met een kleine ruimte. Gelukkig is het ook dan mogelijk om een mooie inloopkast te maken naar jouw wensen. IKEA is een winkel die perfect gebruikt kan worden ter inspiratie. Je komt er simpele kasten (met de naam PAX) tegen en vervolgens kies je zelf waar je een plank, stang of mandje hangt voor je spullen. Of je kiest voor een deur is ook geheel aan jezelf. Kies je voor een deur, ga dan meteen voor een spiegeldeur. Erg handig voor als je weinig ruimte hebt en je maakt de kast net wat vlotter. Heb je geen extra kamer tot je beschikking, maar wel genoeg ruimte in je slaapkamer, maak dan gebruik van een kamerscherm om een scheiding te creëren tussen het slaapgedeelte en je nieuwe inloopkast.

inloopkast inspiratie

inloopkast ladder

inloopkast rek

Veel succes met het bouwen van je droom inloopkast!