Homedeal.nl Inspiratie Slaapkamer Speciaalverf

Speciaalverf

glitterverf

Heb je behoefte aan iets nieuws en opvallends in je woning, zonder dat dit veel moeite kost? Dan is speciaalverf de ideale oplossing voor jou! Voorbeelden van soorten speciaalverf zijn magneetverf, krijtverf en glitterverf. Lees snel verder om erachter te komen hoe je hiermee je huis een levendigere uitstraling geeft.

Magneetverf

Met magneetverf creëer je heel eenvoudig meer ruimte in je woning, doordat je dingen ophangt in plaats van neerlegt. Denk bijvoorbeeld aan kinderspeelgoed wat niet meer in de weg ligt, hoe heerlijk is dat? Ook hang je briefjes, notities en andere dingen die je wilt bewaren eenvoudig op, net als je make-up, waardoor je ruimte bespaart op tafel. Magneetverf kost gemiddeld € 35 tot € 50 per liter.

Krijtverf

Krijtverf alleen voor in het leslokaal? Dat is zeker niet meer zo! Krijtverf kan super handig zijn in je huis, bijvoorbeeld om spullen te organiseren, boodschappen-, menu- of to do-lijstjes mee te maken of om een planning voor je hele gezin mee te maken. Vind je standaard krijtverf te donker? Krijtverf is tegenwoordig is veel meer kleuren verkrijgbaar dan alleen zwart! Hiernaast is natuurlijk ook het krijt zelf in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar, dus door daar creatief mee te zijn fleur je jouw krijtbord zo op! Krijtverf kost gemiddeld tussen € 35 en € 60 per liter.

Glitterverf

Grote kans dat je bij glitterverf direct denkt aan glitter in een (meisjes)kinderkamer. Maar niets is minder waar! Glitterverf kan enorm stijlvol zijn om decoratieve accessoires net iets meer op te laten vallen. Zo kun je glitterverf bijvoorbeeld toevoegen aan een zelfgemaakt schilderij, gebruiken om van een vaas of wijnfles een echte eyecatcher te maken of gebruik je glitterverf om hele nieuwe accessoires mee te maken. Glitterverf is in verhouding tot andere speciaalverven relatief goedkoop: gemiddeld kost 1 liter glitterverf € 20 tot € 35.

Zo zie je hoe je speciaalverf subtiel verwerkt in jouw woning. Hulp nodig met het schilderwerk? Geen nood, Homedeal heeft geschikte schilders in jouw omgeving al paraat staan!