Homedeal.nl Inspiratie Stoer: graffiti in huis

Stoer: graffiti in huis

graffiti in huis

Graffiti werd lang gezien als vandalisme, maar tegenwoordig is het een echte kunstvorm. Wil jij je interieur een rauw randje geven? Dan is het gaaf om graffiti in je interieur te verwerken. Benieuwd hoe dat eruitziet? Bekijk hier een aantal prachtige inspiratiebeelden.

Graffitimuur in huis

De graffitimuren die je van buiten kent, geven een rauwe twist aan je interieur als je ze naar binnen haalt. Combineer een kleurrijke graffitimuur met rustige kleuren in de rest van je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een houten vloer of een betonvloer.

Graffitivloer

Ben je een echte durfal? Ga dan voor een graffiti kunstwerk op je vloer. Dit werkt extra goed als je een grote woonkamer hebt waar veel licht binnenvalt. Je geeft zo een stoere dimensie aan je woonkamer en laat de ruimte groter ogen.

Meubels met graffiti

Vind je een graffiti muur te heftig in huis, maar houd je wel van de stijl? Dan zijn meubels met graffitiprint een leuke optie voor jou. Er zijn meubels met graffiti te koop, maar hoe leuk is het om zelf een oude bank of stoel te bewerken? Breng al je creativiteit naar boven en maak je eigen kunstwerk.

graffiti op muur

graffiti muur

schilderij graffiti muur

statement graffiti muur

graffiti muur auto

tekening graffiti muur

graffiti object tuin

Ongewenste graffiti

Graffiti op en in je huis is bijzonder en heel mooi, maar natuurlijk wel alleen als jij dat wilt. Helaas kan het voorkomen dat iemand zonder te vragen je huis bewerkt met graffiti. Graffiti verwijderen kan je zelf doen met een speciaal reinigingsmiddel, maar er zijn ook veel professionals die deze specialistische taak graag op zich nemen.

3 gerelateerde artikelen