Homedeal.nl Inspiratie Tuin 10x de mooiste hot tubs

10x de mooiste hot tubs

Wie droomt er niet van, een grote tuin met een zwembad? Helaas past een zwembad niet in iedere tuin. Gelukkig is de oplossing er in de vorm van hot tubs. Deze verwarmde baden zijn in vele soorten en maten te verkrijgen en passen sneller in je tuin. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk om in de hot tub te stappen en even helemaal te ontspannen. Heb jij wel oren naar een hot tub, laat je dan inspireren.

Opties en prijzen

De klassieke hot tub is gemaakt van hout, maar tegenwoordig zijn er meer opties zoals verschillende soorten kunststof (LDPE, HDPE en polypropyleen), glasvezel of aluminium. Ga op internet en in catalogi op zoek naar inspiratie, want de kans is groot dat je een beeld voor ogen hebt hoe je hot tub eruit moet komen te zien en dat deze ook bestaat. Denk ook na over de vorm van je hot tub, of je de hot tub wil laten inbouwen en of je extra opties wilt zoals zitjes in je hot tub of verlichting voor de avonden.

Wat kan je verwachten qua kosten bij een hot tub? De gemiddelde kosten liggen tussen de € 1.000 en € 7.000, afhankelijk van al je wensen.

Tijd voor inspiratie

1.Overdekt met uitzicht op de natuur

2 . Klassieke houten tub

  1. Voor op je dakterras

  1. Vorstelijk opstapje

  1. Beschut door hout

  1. Buiten badkamer

  1. Bubbelen met uitzicht

  1. Strak afgewerkt

  1. Waan je in de jungle

  1. Strak op je vlonder

Deze 10 hot tubs zagen er heerlijk uit. Tijd om er eentje aan te schaffen of hou jij het gewoon bij het kinderzwembadje deze zomer?

 

Bronnnen afbeeldingen:

PinterestPinterest, Pinterest,Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest