Homedeal.nl Inspiratie Tuin 5x beton in je tuin

5x beton in je tuin

Beton in de tuin

Een betonnen vloer kennen we inmiddels allemaal. Deze stijl is modern en zien we al een tijd terug in het interieur. Ook voor je exterieur is beton het perfecte materiaal om mooie dingen van te maken. Kijk maar!

1. Betonnen traptreden

Beton is waterbestendig en heel stevig. Ideaal dus om te gebruiken in je tuin. Zitten er hoogteverschillen in jouw tuin of wil je juist hoogteverschillen creëren? Overweeg dan om betonnen traptreden in je tuin aan te leggen. Dit geeft je tuin een strakke en moderne look.

Betonnen traptegels in de tuin

2. Sierlijk betonpad

Kan jouw tuinpad wel een opknapbeurt gebruiken? Steek je handen dan snel uit de mouwen. Gebruik een mal en giet het beton erin. Zo produceer je je eigen tuintegels in een handomdraai.

Betonnen tegels in de tuin

3. Betonnen lounge

In de zomer is het ontzettend fijn om in de avond buiten nog lekker van de heerlijke temperatuur te genieten. Met beton maak je gemakkelijk een eigen loungebank. Fleur deze op met verschillende kleuren kussens om een mediterraanse sfeer te creëren. Voor een moderne, strakke uitstraling adviseren we om de kleur van de kussens juist basic te houden zodat de bank het werk kan doen. Combineer beton met andere materialen, zoals hout of ijzer en breng de industriële, moderne look tot leven.

Betonnen lounge in de tuin

4. De betonnen vuurkom

Een tuin zonder accessoires is als Bassie zonder Adriaan. Gebruik beton daarom ook om accessoires van te maken. Deze vuurtafels zijn stevig en roesten niet. Laat die mooie zomeravond maar komen.

Betonnen vuurkom in de tuin

5. De mooiste accessoires van beton

Van kleine accessoires op tafel tot grote bloembakken. Beton is zo veelzijdig, dat je het overal kunt gebruiken. Vind je de grijze kleur niet meer leuk? Door de onderkant van je betonnen vaas te verven, geef je deze een unieke uitstraling. Bloemen, planten of kaarsen erin en klaar!

Betonnen accessoires in de tuin

Gerelateerde artikelen

Bronnen: Pinterest, PinterestPinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest.