Homedeal.nl Inspiratie Tuin De prachtigste loungesets

De prachtigste loungesets

Het ziet er nu nog niet altijd zo uit, maar binnenkort genieten we weer van lange, warme zomerdagen in de tuin. Zie jij jezelf al relaxen op een heerlijke loungebank in de tuin? Ze zien er niet alleen heel mooi en stylish uit, ze zitten ook nog eens heel lekker. Loungebanken zijn in alle soorten, maten en stijlen te verkrijgen. Doe inspiratie op en kijk welke loungeset het beste in jouw tuin past.

Strak en modern

lounge 1lounge 2

Een strakke loungeset geeft je tuin een moderne en ruimtelijke uitstraling. Denk aan zwart, wit of donkergrijs met een paar accessoires die niet te veel kleur hebben. Strakke en moderne loungesets hebben weinig kleine details en herken je aan de strakke, rechte vormen.

Los en bohemian

lounge 3lounge 4loounge 5lounge 6

Een bohemian loungeset kenmerkt zich door veel bonte kleuren en verschillende stoffen die niet per se bij elkaar passen. Deze loungeset wordt vaak van hout gemaakt dat een robuuste, geleefde uitstraling heeft. Ga voor veel accessoires: less is more gaat bij deze stijl niet op. Maak je loungeset comfortabel met alle kussentjes en stoffen die je gebruikt en maak je bohemian loungeset helemaal jouw plekje waar jij deze zomer vertoeft.

Scandinavisch

Een Scandinavische stijl kenmerkt zich door minimalistische vormen en lichte kleuren, zoals beige en wit. Bij deze stijl passen kleurrijke accessoires, omdat de loungeset basic is. Kies het soort kussen dat jij het lekkerst vindt zitten, of het nou strak of wat rommeliger is. Met deze loungeset waan je je deze zomer voor even in Scandinavië.

lounge scandi 2lounge scandi

Maak je eigen loungeset

Een loungeset maak je redelijk gemakkelijk zelf. Op het internet zijn verschillende bouwtekeningen, stappenplannen en instructiefilmpjes van loungesets te vinden, waardoor je al snel aan de slag kunt. Maak een plan voor de uitstraling en de kleuren die je wilt gebruiken en maak eenvoudig een prachtige loungeset die perfect bij jou past. Enjoy the summer!

Gerelateerde artikelen:

Bronnen afbeeldingen:

Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest.