Homedeal.nl Inspiratie Tuin Low budget tuintrends van 2017

Low budget tuintrends van 2017

Geniet deze zomer van de zonnestralen in een gezellige en moderne tuin die voldoet aan de laatste tuintrends. Benieuwd hoe? Bekijk hier hoe jij de 3 tuintrends van 2017 eenvoudig toepast in jouw eigen tuin!

1. Stijlvol zwart-wit

Een tuin in zwart-wit tinten is stijlvol, strak en vormt de ideale basis voor een zomerse tuin. Het enige wat je hoeft te doen is je schutting of muur een likje zwarte verf te geven. Plaats er lekker veel groen tegenaan, kies voor zwart en witte accessoires en jouw zomertuin is ready to go!

zwart-wit-trend-collage

2. Groen op onverwachte plekken

Ben jij een groen freak? Dan is verticaal tuinieren iets voor jou. Deze trend uit 2016 zien we ook dit jaar terug. Lucky for you, is het verticaal tuinieren helemaal niet zo moeilijk. Je koopt bij de bouwmarkt of tuincentrum een stuk ijzeren hekwerk en een paar hangpotjes. Even knutselen en je geniet deze zomer van een tropische en groene omgeving.

verticaal-tuinieren-collage

3. Puur natuur

Heb je liever zo min mogelijk groen in je tuin, omdat je weinig tijd hebt om te tuinieren of geen goede vingers bezit? Geen probleem! Dit is eigenlijk een van de makkelijkste tuintrends uit deze lijst. Kies voor robuuste bomen en sterke planten als lavendel, een olijfwilg en grassoorten en laat de natuur gewoon lekker zijn gang gaan. Een beetje liefde en aandacht is genoeg! Beter kan niet toch?

puur-natuur-collage

Bronnen:

Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest
Gerelateerde artikelen: