Homedeal.nl Inspiratie Tuin Originele schaduwplekken in je tuin

Originele schaduwplekken in je tuin

Ben jij erachter gekomen dat een ijsje eten niet voldoende was om niet weg te smelten in de volle zon? Dat je toch wel graag een schaduwplekje wilt in je tuin, maar dat het een eis is dat:

– deze plek er tof uitziet;

– niet alle zon uit je tuin wegneemt;

– geen sta in de weg is.

Laat je inspireren door originele zonwering waar nog niet veel Nederlanders gebruik van maken.

Zonwering 4

Zonwering 9

Zonwering 11

Schaduwplekken in je tuin maak je eenvoudig zelf; sla bevestigingspalen in de grond en kies voor het materiaal dat je het beste vindt passen bij jouw tuinstijl zoals doeken, riet, stokken of houtschors.

Denk wel na over of je de zonwering het hele jaar door in je tuin wilt laten hangen of dat het een zomerse oplossing is. Bij dit laatste kan je uiteraard ieder materiaal gebruiken dat je wilt. Ga je voor het laten hangen van je zonwering, dan is het aan te raden om voor materialen als Polyethyleen (PET), polyester of PVC te gaan. Dan voorkom je problemen als schimmel en heb je het langste plezier van je zonwering.

Ben je meer het type van ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’? Wanneer je liever voor bekende zonwering gaat, maar nog niet weet wat de kosten hiervan zijn, raadpleeg dan onze prijsgids: Zonwering prijzen.

 

Bronnen afbeeldingen: PinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterest, Pinterest