Homedeal.nl Inspiratie Tuin Verlichte meubels voor een gezellig tuinfeest

Verlichte meubels voor een gezellig tuinfeest

Feestje op de planning? Stof dan die tuinstoelen af en laat die cocktails maar komen. De tuin is namelijk dé perfecte plek om een gezellig feestje te organiseren voor vrienden en familie. Wil je echt graag de show stelen? Kies dan voor verlichte tuinmeubels. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van verlichte meubels? Lees dan snel verder.

Kant-en-klaar of zelf maken?

De verlichte tuinmeubels worden vooral kant-en-klaar gekocht. De prijzen kunnen hierbij erg uiteenlopen. Zo heb je een verlichte wijnkoeler voor € 100 en een grote verlichte lamp voor € 6.000. Ook is het mogelijk om bij sommige tuinmeubels zelf aan de slag te gaan. Door bijvoorbeeld lichtdoorlatende, grote plantenbakken te kopen, daar verlichting in te verwerken en er een deksel op te plaatsen heb je een perfecte buitentafel.

Verlichte tafel buiten

Lichtgevende plantenbakken

Lichtgevende plantenbakken zijn erg sfeervol. Je kan spelen met de hoogtes en donkere hoeken in de tuin verlichten.

Verlichte tafel buiten 2

Verlichte zitmeubels

Ook verlichte zitmeubels zijn helemaal trending. Een zitmeubel is te koop met afstandsbediening en in elke kleur te verkrijgen. Een echte gangmaker voor het tuinfeest dus!

Waarom deze verlichte elementen?

Verlichte tuinmeubels zijn een echte verrijking voor de tuin. Ze zijn leuk om naar te kijken en verlichten de tuin. Hieronder zijn nog 3 voordelen te vinden van verlichte tuinmeubels:

  • Kleurrijk: doordat de verlichte meubels in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen zijn, kan iedereen zijn favoriete kleur uitzoeken.
  • Veelzijdig: de meubels zijn voor meerdere opties te gebruiken, denk aan een tafel, stoel, plantenbak of als decoratie kubussen in de tuin.
  • Afstandsbediening: door de afstandsbediening kan je het verlichte meubel op afstand bedienen. Wil je een andere kleur of ben je net binnen en wil je niet weer helemaal naar buiten lopen? Een druk op de knop en klaar is kees.

Weet jij nog meer leuke objecten voor in de tuin waarbij het mogelijk is om er verlichting in te plaatsen? Laat het ons weten.

Gerelateerde artikelen:

10x pallet inspiratie voor in de tuin

10x woonkamer sfeer in je tuin, waarom niet?

Welke barbecue kies jij deze zomer?

 

Bronnen foto’s: Lampen24, Lampen24, Badmofo, Verlichtmeubilair, Gadgetsentrends