Homedeal.nl Inspiratie Woonkamer #3 Handige interieur app: 3D inrichten

#3 Handige interieur app: 3D inrichten

Plannen om je droomhuis te bouwen, je huidige woning te verbouwen door bijvoorbeeld een aanbouw te plaatsen of om de inrichting van je huis totaal anders aan te pakken? Inschatten hoe een project er in werkelijkheid uit komt te zien is lastig, de app ‘Home Design 3D’ helpt je hierbij. Maak je eigen 3D tekeningen, bekijk een voorproefje en ontdek of je ideeën op papier net zo mooi zijn als in je hoofd.

 

Hoe werkt het?

Speelde jij De Sims? Uren zoet zijn met het bouwen van je eigen huis met virtueel geld, heerlijk. Deze app is vergelijkbaar, alleen dan serieuzer en zonder het sociale aspect. Wat je allemaal kan doen? Je kruipt zelf in de rol van ontwerper met deze professionele app. Je maakt je eigen project aan en maakt het zo groot of klein als je zelf wilt. Maak een complete woning of houdt het bij het ophangen van een schilderij. Onderstaande video geeft je een goed beeld van alle mogelijkheden van deze app.

Uit ervaring:

Een uur lang mag je gratis gebruik maken van de app om de mogelijkheden te verkennen. Is je uur voorbij, dan krijg je een melding of je over wilt gaan op de betaalde versie. Het verschil tussen de gratis en betaalde versie is dat je bij de betaalde versie je projecten kan opslaan zodat je serieus met je ontwerp richting aannemers kan gaan. Maak je trouwens 5 minuten gebruik van de gratis versie en wil je later verder gaan, dan blijven je overige 55 minuten gewoon staan tot je volgende gebruik.

Je perfecte huis of kamer ontworpen?

Zoals net al aangegeven moet je wanneer je serieuzere (ver)bouwplannen hebt de app aanschaffen. De prijs hiervoor is € 5,99. Wil je enkel weten hoe groot je hoekbank en eettafel maximaal mogen zijn, zodat het perfect past in je interieur en welke kleur verf op de wand het beste past bij je kleur bank, dan kan je met de gratis versie uit de voeten.

Tip: Volgende week woensdag bespreken we een handige app voor het eenvoudig opmeten van ruimtes.

Eerdere artikelen in deze reeks:
#1 Handige interieur app: kleur verf kiezen
#2 Handige interieur app: shutters