1 miljoen projecten verricht

Homedeal.nl > Inspiratie > Woonkamer > Gekke meubels

Gekke meubels

Ben jij je standaard meubels zat en heb je zin in wat gekke meubels in je interieur? Zie hier dan een aantal voorbeelden van gekke meubels, gemaakt van onverwachte materialen en in bijzondere vormen. Misschien een leuk idee voor in je nieuwe interieur?

meubel 1

Deze kast lijkt op de uit elkaar gevallen versie van de kast uit de Disney film Alice in Wonderland. De ‘afgebroken’ stukken zijn aan de muur gemonteerd en zijn functioneel als opberg ruimte.

meubel 2

Deze stoel is doorzichtig en door de zwarte omlijning lijkt het alsof hij uit één oppervlak bestaat. De stoel is functioneel en je kan er gewoon op zitten, ondanks de optische illusie.

meubel 3

Een paar boomstronken en wat oude stoelen geven je na een middagje werk dit resultaat. Ideaal voor kinderen om op te zitten!

meubel 4

Deze opengeklapte koffer is getransformeerd tot een lekker zachte stoel waar je heerlijk in kan wegzakken en relaxen.

meubel 5

Vind je de imitatie-bont variant toch nog iets te angstaanjagend? Kies dan voor de houten versie, een leuk alternatief voor het origineel, maar wel iets minder zacht aan je voeten.

meubel 6

Dit is weer eens wat anders dan je standaard tafeltje. Het lijkt alsof de 4 benen zo weg kunnen lopen, zo realistisch zijn ze. De gekleurde sokken geven een leuk speels sfeertje aan het meubel.

 

Er zijn dus genoeg opties om je interieur wat spannender te maken. De bovenstaande meubels geven allemaal een knipoog en maken je huis speelser. Weg met de standaard meubels en tijd om wat gekke meubels aan te schaffen!

One thought on “Gekke meubels

  1. Ik krijg heel veel inspiratie van de foto’s hierboven! Thuis heb ik een soort zelfde boomstronk staan met oude stoelen. Hij staat voor mijn huis en de reacties die je hoort van voorbijgangers zijn hartstikke leuk! Want het creëert een bepaalde sfeer. Super leuk artikel!

Comments are closed.