Homedeal.nl Inspiratie Woonkamer Herfsttrends 2016-2017

Herfsttrends 2016-2017

herfsttrends

De herfst is net begonnen en de woontrends van de herfst staan al klaar in de winkels. Kies jij er dit jaar voor om je huis geheel in stijl in te richten? Voor deze herfst staan er trends klaar als: Scandinavian touch, creatief met kurk, planten in zakken en creativiteit op de muur. Wil jij inspiratie opdoen voor je eigen huis? Lees dan snel verder.

Wij hopen je hier zo te inspireren dat je huis binnenkort in één van de volgende herfsttrends is ingericht:

Scandinavian touch

De interieurtrend die heel erg in is, is de ‘Scandinavian touch’. Deze trend staat bekend om de rustgevende en vooral lichte kleuren. Dit is naast een simpel design ook een zeer elegante en super stijlvolle stijl. Het Scandinavische van deze stijl is dat je gebruik maakt van hout. Wij hopen je te inspireren met de volgende voorbeelden:

 

herfsttrend1

 

herfsttrend2

 

Creatief met kurk

Veel mensen weet het misschien niet, maar het is mogelijk om met kurk van alles te maken. Denk hierbij aan een muur met kurk, barkrukken van kurk, lampen van kurk en bijvoorbeeld plantenbakken van kurk. Bijna niets is te gek bij deze herfsttrend. Wij hebben hier een aantal voorbeelden bij gevonden:

 

herfsttrend3

 

herfsttrend4

 

Planten in zakken

Deze trend is zeker niet voor iedereen weggelegd. Bij velen komen de vragen op als: ‘Waarom een plant in een zak’? Het is anders dan anders, maar wanneer je de volgende voorbeelden ziet voor dit interieur ga je er misschien anders over denken en stap je ook over op planten in zakken:

 

herfsttrend5

 

herfsttrend6

 

Creativiteit op de muur

Als laatste trend hebben we de creativiteit op de muur. Met deze trend maak je je woonkamer uniek. Wees creatief en zorg voor een muurdecoratie die je alleen in jouw kamer terug kunt vinden. Denk hierbij aan: foto’s van dierbaren, foto’s van reizen of speciale teksten die bij jou passen.

 

herfsttrend7

 

herfsttrend8

 

Gerelateerde artikelen:

De babykamer inrichten
Geef je interieur een fluwelen randje
10x behanginspiratie voor globetrotters

 

Bronnen afbeeldingen:

Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest

 

 

One thought on “Herfsttrends 2016-2017

Comments are closed.