Homedeal.nl Inspiratie Woonkamer 5x vrolijke muurdecoraties

5x vrolijke muurdecoraties

Muurdecoratie aan de wand

Kijk je iedere dag weer tegen een kale muur aan? Dan is het nu tijd voor actie. Maak je huis af en vul die kale wand op! Om je op weg te helpen, hebben we ter inspiratie een aantal mooie wanddecoraties op een rij gezet.

De wereldkaart op de muur

Ben je gek op reizen? Dan is dit creatieve idee geschikt voor jou. Fleur je saaie muur op met een wereldkaart. Door de vele mogelijkheden pas je de stijl van deze kaart aan op jouw interieur. Geef de plaatsen waar je al bent geweest een kleur, zodat je jouw favoriete vakantiebestemmingen altijd blijft herinneren.

Muurdecoratie wereldkaart

Muurdecoratie wereldkaart met foto's

Muurdecoratie wereldkaart hout

Muurdecoratie wereldkaart in delen

Een ideale woon- en werkplek

De scheiding tussen werk en privé is verleden tijd. Je hebt tegenwoordig geen kantoor meer nodig om thuis te werken, het kan gewoon aan de keukentafel. De ruimtes van je woning zijn multifunctioneel. Zet deze dus ook zo in. Hang je hamer, boor en bijl bijvoorbeeld als decoratie aan de muur.

Muurdecoratie tools

Muurdecoratie tools hout

Muurdecoratie tuintools

Vrolijke boekenkast

Ben je dol op het lezen van boeken, maar vind je jouw boekenkasten en beetje oubollig? Met deze ideeën berg je op een creatieve manier je boeken op.

Muurdecoratie boekenkast hout

Muurdecoratie creatief

Een mooie muurschildering

Om die lege wand in de slaapkamer op te vullen, heb je natuurlijk niet altijd een schilderij of iets anders tastbaars nodig. Breng je muur tot leven met een patroon of schildering. Je zult zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Laat je de muur eruit knallen of houd je het liever rustiger? De keuze is aan jou!

Muurbeschildering natuur

Muurbeschildering vlakken

Fotocollecties aan je wand

Het koesteren van je dierbare herinneringen is belangrijk. Daarom blijft het ophangen van foto’s een van de leukste manieren om je lege wand te vullen. Zo kun je er op elk moment van de dag van genieten en eraan terugdenken. Gebruik dan niet het standaard fotolijstje, maar probeer er iets anders van te maken, zoals de voorbeelden hieronder.

Muurdecoratie fotocollectie frame

Muurdecoratie fotocollectie-frame

Gerelateerde artikelen:

Bronnen:

Pinterest, PinterestPinterest, PinterestPinterest, PinterestPinterest, PinterestPinterest, PinterestPinterest, PinterestPinterest, PinterestPinterest, PinterestPinterest, PinterestPinterest, PinterestPinterest, Pinterest.