Homedeal.nl Inspiratie Woonkamer Nieuw en futuristisch: urban astronaut

Nieuw en futuristisch: urban astronaut

Voor wie echt graag het nieuwste van het nieuwste in huis wil is daar urban astronaut. ‘Less is more’ geldt zeker voor deze interieurstijl. Benieuwd naar wat deze stijl zo bijzonder maakt? Ontdek het hieronder.

foto-1

Puur

Het minimalistische en futuristische van urban astronaut geeft direct de uitstraling van een goed ingericht ruimteschip. Urban astronaut is in één woord te omschrijven als ‘puur’. Deze stijl gaat uit van de puurheid van voorwerpen en er komt weinig poespas bij kijken. Urban astronaut geeft daardoor niet veel aan extra decoratie dat wel te zien is bij andere woningstijlen en daardoor ontstaat er een kalme uitstraling in je woonkamer dat een gevoel van rust geeft. Dit interieur voelt bijna gewichtloos aan door de openheid van de inrichting.

 

foto-2

Kleuren

Het kleurentrio van urban astronaut is: zwart, wit en grijs. Met deze kleuren kan eindeloos gecombineerd worden, omdat het drie basiskleuren zijn die veel op elkaar lijken. Tip: ga eens voor wit op wit. Dit zal veel ruimte en transparantie geven in je kamer. De kleur zwart doet het gevoel van ruimte blokkeren, dus wees hier voorzichtig mee. Ook is het gebruikelijk om kleur die in tegenstelling hiervan staat, bijvoorbeeld felrood in het design te brengen. Doe dit echter niet te veel, want dit kan de rust die de stijl uitstraalt verstoren.

foto-3

foto-4

foto-5

Materialen

De meest gebruikte materialen van urban astronaut zijn marmer, wol, linnen, staal en glas. Waarom passen deze materialen bij deze interieurstijl? Ze staan erom bekend robuust te zijn en geven daarom samen met urban astronaut een passende uitstraling.

foto-7

Meer zeggen met minder. Kom thuis in een universum van licht en ruimte. Met urban astronaut zweef je door je kamer als een futuristische kosmopoliet.