Homedeal.nl Inspiratie Woonkamer Van prikbord naar prikwand

Van prikbord naar prikwand

Had jij vroeger ook een prikbordje op je slaapkamer hangen waar je al je dierbare momenten op verzamelde? Of misschien gebruik je nu nog steeds wel een prikbord voor je boodschappenlijst, tekeningen van de kinderen of voor recepten. Heb je wel eens gedacht aan een hele wand als prikbord? Dat is zeker de moeite waard, kijk maar mee.

1. Complete kurkwand

Een hele wand vol dierbare herinneringen brengt absoluut een persoonlijk tintje aan je woning, iets dat tegenwoordig vaak wordt gemist in huis. Creatief, stijlvol en toch heel persoonlijk.

Prikwand 1

prikwand-2

2. Strook van kurk op de wand

Vind je een hele wand té, maar mag het wel iets groter dan een prikbord? Dan is een strook prikbordkurk een leuke manier om het persoonlijke tintje in huis aan te brengen.

prikwand-3

 

3. Kleine prikbordjes, maar dan anders

Een hele wand met kurk toch niets voor jou? Naast het standaard formaat prikbord zijn er genoeg andere manieren om creatief met kurk om te gaan in huis. Denk aan onderzetters van kurk aan de wand of knip zelf een leuk patroon.

prikwand-5

prikwand-6

Wat kost een wand van kurk eigenlijk?

Prikwandkurk op rol is het voordeligst. Bij de meeste bedrijven heb je de keuze uit een breedte van 1 tot 1,50 meter en de lengte gaat van 1 tot 10 meter. Daarnaast heb je ook nog de keuze in dikte, vaak van 5 tot 10 mm dikte. Hou per meter prikwandkurk rekening met een prijs van € 15 tot € 20.

Voor € 45 heb je een prachtig persoonlijk schilderij aan je wand hangen, uiteraard wanneer je lekker aan het prikken bent geweest.

 

Gerelateerde artikelen

10x behanginspiratie voor globetrotters

Spelen met eetborden

Jouw lijfspreuk op de muur

 

Bronnen: PinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterest