Homedeal.nl Inspiratie Woonkamer Spelen met eetborden

Spelen met eetborden

Je komt het vaak tegen op tv, interieurblogs en in woonmagazines: eetborden aan de muur. Leuk om van te eten en om in het interieur te gebruiken. Vroeger was dit al een trend. Misschien heb je het gezien bij je opa en oma? Bijzondere borden aan de muur van verre reizen, speciale gelegenheden of met een heerlijk Hollandse print. Tegenwoordig zijn deze borden in vele winkels verkrijgbaar. Benieuwd hoe je interieur borden toepast in huis? Lees dan snel verder.

Delfts blauw

Delfts blauw, al heel oud, maar voor iedereen bekend. Delfts blauwe borden zijn van aardewerk en met een blauwe decoratie. De ‘echte’ Delfts blauwe borden zijn erg prijzig, maar er worden tegenwoordig veel namaak borden gemaakt. Hang deze borden op een witte of blauwe muur, zodat er een frisse uitstraling ontstaat en de kleuren er mooi uitspringen.

Vrolijke kleuren

Ben je toch wat meer van de verschillende kleuren en van het mixen & matchen? Kies er dan voor om een collage te maken van vele verschillende kleuren en maten borden. Denk aan printjes, mandala, kleuren en bloemen. Hang alle borden bij elkaar in de woonkamer, keuken of slaapkamer voor het perfecte resultaat.

interieurborden

Kinderbordjes

Hoe leuk om bordjes te gebruiken in de slaapkamer van je kleintje. Denk aan het welbekende leesplankje aap noot mies op de borden. Niet alleen leuk en speels om naar te kijken, maar ook nog eens leerzaam.

Heb je genoeg inspiratie op kunnen doen om zelf aan de slag te gaan met de borden? Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, laat het ons weten!

 

Gerelateerde artikelen:

Van een neutrale naar originele trap

Een saaie vensterbank?! Dat is verleden tijd met deze 5 unieke vensterbank decoratie tips

Hergebruik; the key to success

 

Bronnen foto’s: Pinterest, Showhome, Agoramt, 2.bp1.bp