Homedeal.nl Inspiratie Woonkamer Things we love: trolleys

Things we love: trolleys

Hip, multifunctioneel en toepasbaar in ieder interieur: de trolley. Creëer je eigen cocktailbar door je flessen drank tentoon te stellen of gebruik de trolley als handige opbergplek in de keuken door je kruidenplantjes, specerijen en servies er op te zetten. Zoveel mogelijkheden, we vragen ons bijna af waarom niet iedere woning standaard wordt voorzien van een trolley. Laat je hart stelen door deze hippe trolleys.

Alle soorten en maten

Een trolley past in werkelijk iedere ruimte. Leg je handdoeken of badspullen erop in de badkamer, gebruik de trolley voor sfeervolle buitenlampen of planten in je tuin of vul de trolley met je authentieke lp-speler en andere accessoires waar je zo trots op bent in de woonkamer. Met een trolley berg je je spullen op zonder ze te verstoppen.

Van alle accessoires in je interieur, zijn trolleys misschien zelfs de meest veelzijdige. Metaal, hout, klein, groot, zwart, wit of een mintgroen exemplaar: de trolley komt overal mee weg. Doordat trolleys in zoveel verschillende varianten verkrijgbaar zijn, passen ze in ieder interieur én zijn ze geliefd bij zowel mannen en vrouwen. Kies voor een sierlijk exemplaar of voor een grote, stoere trolley. Moeite met kiezen? Laat je inspireren door de trolleys hieronder.

 

Gerelateerde artikelen: 

10x eyecatcher badkamervloeren

De prachtigste loungesets

7x wat te doen met een kale wand?

 

Bronnen afbeeldingen: Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest