Homedeal.nl Inspiratie Zolder Stressverlagend en prestatieverhogend: de 10 mooiste glazen daken

Stressverlagend en prestatieverhogend: de 10 mooiste glazen daken

dak glas

Glazen daken zijn niet alleen prachtig, maar er zitten ook veel voordelen aan. Zo bespaar je energie met een glazen dak, omdat je door het binnenkomende licht een deel van je lichten uit kan laten. Ook werkt daglicht stressverlagend en prestatieverhogend, ideaal om te ontstressen onder je glazen dak dus! Tenslotte creëer je eindeloze ruimte in je woning als er een glazen dak op zit.

Over de hele wereld zijn de meest prachtige interieurs met glazen daken te vinden en Homedeal heeft ze voor je op een rijtje gezet. Kijk en doe inspiratie op!

 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Je eigen glazen dak

Wil jij ook zoveel licht en ruimte creëren met een glazen dak op jouw woning en hier maximaal van genieten? Dat kan. Zoals je ziet op de foto’s hoef je niet je hele dak van glas te maken, maar kan je er ook voor kiezen om alleen de serre van glas te maken. Daarnaast zijn glazen daken geschikt voor zowel platte als schuine daken. Glazen daken worden vaak afgewerkt met hout of aluminium, dus kies voor een wat modernere of een landelijkere uitstraling van je glazen dak. Wil jij met een dakdekker in contact komen om de mogelijkheden van een glazen dak op jouw huis te bespreken? Vraag gratis en vrijblijvend via Homedeal offertes op. 

Bronnen afbeeldingen: Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest,Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest,Pinterest