De beste verhuizing deals
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Uncategorized Erkende Verhuizers

Erkende Verhuizers

De meeste verhuizers in Nederland zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers. Een Erkende Verhuizer moet voldoen aan strenge eisen. Wil je zeker weten dat je met een goede verhuizer in zee gaat die volgens de regels werkt en zorgt voor een snelle een veilige verhuizing? Dan kies je voor een Erkende Verhuizer.

Kosten Erkende Verhuizers

De kosten voor het inhuren van een Erkende Verhuizer zijn afhankelijk van de grootte van je inboedel, het aantal verhuizers en de afstand tussen je oude en nieuwe woning. In onderstaand prijsoverzicht vind je de gemiddelde kosten van een Erkende Verhuizer, uitgaande van een verhuiswagen van 50m3 en een af te leggen afstand van maximaal 50 kilometer.

OptieAantal verhuizersExtra verhuisservicesGemiddelde totale kosten inclusief btw
Goedkoop1 verhuizer€ 400 - € 600
Extra hulp2 verhuizers- Inpakker€ 800 - € 1.000
Groot huis4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.400 - € 1.700
Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte prijzen voor jouw situatie

Wil je meer prijsinformatie over Erkende Verhuizers? Bekijk dan de prijsgids: Kosten Erkende Verhuizers.

Wat is een Erkende Verhuizer?

Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de organisatie ‘Erkende Verhuizers’ en moeten voldoen aan eisen op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit. Dit houdt o.a. in dat de verhuizers opleidingen krijgen, dat verzekeringen in orde zijn, dat het verhuisbedrijf de CO2 uitstoot tijdens je verhuizing gaat compenseren en er is een geschillencommissie voor mocht er toch een conflict ontstaat tussen jou en de Erkende Verhuizer. Om te kunnen waarborgen dat alle Erkende Verhuizers hieraan voldoen worden deze constant getoetst door een onafhankelijke instelling. Voldoet een Erkende Verhuizer niet meer aan de eisen, dan mag deze zich geen Erkende Verhuizer meer noemen. Zo weet jij zeker dat je spullen in veilige handen zijn bij een Erkende Verhuizer.

Erkende verhuizers

Handige verhuistips

Wanneer je een Erkende Verhuizer inschakelt neemt dat al veel zorgen uit handen. Om te zorgen dat je verhuizing helemaal soepel verloopt hebben wij 3 tips voor je op een rij gezet.

1. Breng structuur in je verhuizing
Om niets te vergeten maak je gebruik van een verhuisplanning en checklisten. Wij hebben een verhuischecklist voor je: Hulp bij je verhuizing. Het internet staat er verder ook vol mee of vraag je Erkende Verhuizer om een checklist.

2. Label je verhuisdozen
Laat je je spullen inpakken door een Erkende Verhuizer? Dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Heb je besloten om zelf je spullen in te pakken? Vergeet dan niet je verhuisdozen te labelen. Schrijf de plaats van bestemming op iedere verhuisdoos. Zo weet de Erkende Verhuizer bij aankomst in de nieuwe woning direct welke verhuisdoos waarheen moet.

3.  Verhuis doordeweeks
Sommige verhuisbedrijven rekenen weekendtoeslagen die kunnen oplopen tot wel 50% . Plan daarom je verhuizing doordeweeks in bij je Erkende Verhuizer en bespaar flink op de kosten.

De fijne voordelen van een Erkende Verhuizer

Kies je voor een Erkende Verhuizer, dan weet je zeker dat je goed zit, en geniet je van de volgende voordelen:

  • Opgeleid en gediplomeerd personeel: Een Erkend Verhuisbedrijf werkt alleen met professionals die jouw spullen snel en veilig naar je nieuwe woning brengen.
  • Verzekering en garantie: Je inboedel is in handen van een Erkende Verhuizer verzekerd tot € 100.000.
  • Goede algemene voorwaarden: De algemene voorwaarden zijn samen met de Consumentenbond opgesteld. Er staat bijvoorbeeld in dat een Erkende Verhuizer je erop moet wijzen bij opslag en opslagverzekering af te sluiten.
  • Meer tijd overhouden voor andere zaken: Verhuizen is een hectische periode met veel regelwerk en daarnaast gaat je gewone leven ook door. Schakel je een erkende verhuizer in dan heb je meer tijd voor bijvoorbeeld het bepalen van de inrichting van je nieuwe huis.
  • Je verhuizing wordt altijd uitgevoerd: Dit klinkt misschien logisch, maar er zijn genoeg verhalen van verhuisbedrijven die failliet gaan en jij zit met het probleem. Bij een Erkende Verhuizer zorgt de organisatie dat jouw verhuizing altijd doorgaat.

Ontvang snel de kosten van verhuizers in huis

Offertes aanvragenWist je dat het prijsverschil tussen verhuizers door concurrentie kan oplopen tot wel 40%? Je wilt uiteraard niet te veel betalen voor je verhuizing, daarom is het aan te raden om eerst prijzen te vergelijken van diverse verhuizers. Vraag op Homedeal kosteloos en vrijblijvend tot wel 4 offertes aan van verhuizers in jouw omgeving. De offertes vraag je binnen 2 minuten aan, en heb je binnen 48 uur in huis. Vergelijk de prijzen en vindt eenvoudig de verhuizer met de beste deal.

Hoe werkt het?

1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?

350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden