De beste verhuizing deals
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Uncategorized Kosten verhuisbedrijf

Kosten verhuisbedrijf

Minimale kosten
€ 400
Gemiddelde kosten
€ 1.050
Maximale kosten
€ 1.700
Dit project kost gemiddeld tussen de
€ 860 - € 1.240

Ga je verhuizen naar een nieuwe woning of kantoor, maar wil je al je zorgen uit handen laten nemen? Dan is het inhuren van een verhuisbedrijf een slimme keuze. Een verhuisbedrijf heeft namelijk specialisten in huis die het inpakken, transporteren en uitpakken van je inboedel op een veilige en efficiënte manier kunnen laten verlopen. Benieuwd wat verhuisbedrijven precies kunnen betekenen voor je verhuizing? Homedeal heeft de kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf en de extra diensten die ze bieden voor je uitgezocht.

Wat kost een verhuisbedrijf?

Schakel je een verhuisbedrijf in, dan betaal je gemiddeld € 75 per uur voor een verhuiswagen van 50m3, inclusief verhuizer. Factoren die invloed hebben op de prijs: omvang van je inboedel, aantal verhuizers en de afstand. Huur je een extra verhuizer in om de boel te versnellen, kost dit gemiddeld € 30 per uur.

Dit betekent niet dat de totale kosten voor het verhuizen hoger worden. Door het inhuren van een extra verhuizer is het mogelijk dat het gehele project efficiënter uitgevoerd kan worden en dus minder tijd kost. Benieuwd naar wat verhuisbedrijven voor je kunnen betekenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en krijg waardevolle prijsinformatie die past bij je project.

Kosten verhuisbedrijf

Welke extra’s bieden verhuisbedrijven?

Naast het transporteren van goederen bieden verhuisbedrijven vele ondersteunende verhuisdiensten aan. Met deze verhuisservices nemen verhuisbedrijven nog meer zorgen uit handen. Je kunt een verhuizer inschakelen voor:

OptiePrijsVoordelen
Handyman service€ 40 per uur- Montage/demontage TV, schilderijen, spiegels e.d.
- Reparatie en schilderwerkzaamheden
Inpakker€ 40 per uur- Inpakken van de gehele inboedel
- Gegarandeerd van goed resultaat
Lift assistentie€ 70 per uur- Voor woningen op een hogere verdieping
- Verplaatsen van banken, koelkasten en bedden
Piano transport€ 200 - € 300- Verhuizing met grote zorg
- Piano is verzekerd tijdens de rit
Parkeervergunning€ 20 - € 30- Prijs verschilt per gemeente
- Laden en lossen gaat sneller aan de deur
Inboedel opslag€ 95 voor een opslagbox van 30m³ - Ruimte als je nog niet kun verhuizen
- Extra ruimte als je ruimte tekort komt

Voordelen van een Erkende Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijven aangesloten bij Erkende Verhuizers nemen alleen personeel aan dat goed opgeleid en gediplomeerd is. Specialisten weten precies hoe ze een verhuiswagen slim moeten inladen en daardoor is de kans op schade erg klein. Je inboedel is dus altijd in professionele handen. Om je nog meer zekerheid te geven is je inboedel tijdens het verhuizen altijd verzekerd tot een bedrag van € 100.000. In de verplichte algemene voorwaarden, die samengesteld zijn met de Consumentenbond, is het altijd mogelijk om afspraken na te gaan en verhuisbedrijven hierop te wijzen. Voor zakelijke verhuizingen is er ook een keurmerk, namelijk het keurmerk Professionele Project Verhuizer (PPV). Deze verhuisbedrijven zorgen voor een minimale oponthoud van de bedrijfsprocessen.

Besparen op je verhuizing

Door je handen uit de mouwen te steken tijdens een verhuizing kun je een stuk goedkoper verhuizen. Kijk bijvoorbeeld altijd welke spullen niet meer nodig zijn in je nieuwe woning of kantoor. Door deze spullen te verkopen of aan een kringloopwinkel te geven, kost het in- en uitladen minder tijd. Ook is het eventueel mogelijk dat er maar een kleinere verhuiswagen nodig is. Ook kun je altijd de hulp van vrienden en familie inschakelen om het verhuizen vlotter te laten verlopen. Het inpakken van verhuisdozen is geen moeilijke taak en kan ook zelf gedaan worden. Let wel op met waardevolle en breekbare spullen. Het is mogelijk dat deze niet verzekerd zijn als je het zelf inpakt. Tot slot wordt er vaak een toeslag in rekening gebracht als je in het weekend gaat verhuizen. Op zaterdag betaal je 25% toeslag en op zondag loopt dit op tot 75%.

Vind de beste deal

Offertes aanvragenBen je benieuwd naar de kosten van een verhuizing die door een vakkundig verhuisbedrijf wordt uitgevoerd? Vraag dan vrijblijvend offertes aan en ontvang specifieke prijsinformatie over jouw verhuizing. Dit kost slechts 2 minuten van je tijd en binnen 48 uur ontvang je waardevolle prijsinformatie waarmee je kunt gaan vergelijken. Door het vergelijken van offertes kom je niet voor verrassingen te staan en kun je tot wel 40% besparen op de kosten van een verhuisbedrijf.

Hoe werkt het?

1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?

350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden