Kwaliteitseisen

Bij Homedeal zetten we ons in voor de hoogste standaarden van kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit is cruciaal, niet alleen voor ons, maar vooral voor jou. Wanneer je een offerte aanvraagt via ons platform, kun je erop vertrouwen dat je verbonden wordt met betrouwbare en vakkundige specialisten. Hieronder lichten we toe hoe we de kwaliteit van de bij ons aangesloten vakspecialisten waarborgen:

Zorgvuldige selectie van vakspecialisten

  1. Registratie en verificatie: Wij verzekeren bij aanmelding dat alle vakspecialisten correct zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder de bedrijfsnaam waarmee zij zich bij ons aanmelden. Dit verzekert de legitimiteit van elke specialist op ons platform.
  2. Overeenkomstige expertise: De diensten die onze vakspecialisten aanbieden, worden bij aanmelding zorgvuldig gecontroleerd op basis van de SBI-coderingen bij de KvK. Dit betekent dat zij enkel projecten mogen uitvoeren waarin zij aantoonbaar gespecialiseerd zijn.
  3. Communicatie: Wij geven de voorkeur aan vakspecialisten die een zakelijk e-mailadres gebruiken dat overeenkomt met hun bedrijfsnaam, wat bijdraagt aan de professionaliteit en traceerbaarheid van hun diensten.
  4. Marktspecifieke certificaten: Wij moedigen onze vakspecialisten aan om relevante, branche-specifieke certificaten te behalen. Het bezit van deze certificaten dient als indicatie van hun professionaliteit en expertise, en zorgt ervoor dat zij volgens de meest actuele standaarden en technieken binnen hun vakgebied werken. Bij het aanvragen van een offerte raden we klanten ook altijd aan om navraag te doen naar relevante certificaten van een vakspecialist.
Controle op kwaliteit van vakspecialisten

Voortdurende Evaluatie

  1. Online reviews en feedback: Wij monitoren actief de online aanwezigheid en klantbeoordelingen van onze vakspecialisten. Vakspecialisten met een patroon van negatieve feedback worden niet opgenomen in ons netwerk.
  2. Historische prestaties: Wij beoordelen voortdurend de prestatiegeschiedenis van de vakspecialisten om te verzekeren dat jij als klant alleen door de meest betrouwbare specialisten worden geholpen. Bij herhaalde klachten of problemen beëindigen wij de samenwerking om onze kwaliteitsnormen te handhaven.

Waarom Homedeal?

Bij Homedeal zijn we toegewijd aan het creëren van een omgeving waarin jij veilig en betrouwbaar zaken kunt doen. Onze zorgvuldige selectie en evaluatieprocessen zorgen ervoor dat alleen de meest gekwalificeerde en betrouwbare vakspecialisten deel uitmaken van ons netwerk. Zo streven we ernaar om elke keer weer een uitstekende service te bieden.

350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.