Wat zeggen klanten over Homedeal?

Sinds 2015 zet Homedeal de norm voor uitmuntend vakmanschap in huisrenovatie en -onderhoud. Elk jaar koppelen we duizenden klanten succesvol aan deskundige specialisten. Bij ons staat klanttevredenheid centraal, en dat zie je terug in de vele positieve ervaringen van mensen die jou voorgingen. Ze kiezen voor Homedeal om hun huis te transformeren of te verbeteren en delen enthousiast hun verhalen over hoe onze zorgvuldig geselecteerde vakmensen hen helpen hun droomprojecten te realiseren. Lees hieronder enkele inspirerende succesverhalen van klanten die, net als jij, op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid, en ontdek hoe Homedeal de perfecte match biedt voor hun unieke wensen en behoeften.

“De dakdekkers waren zeer professioneel en snel. Mijn nieuwe dak ziet er geweldig uit en geen lekkages meer. Een echte aanrader!” – Jan Kloosterhof

“Het plaatsen van onze dakkapel was binnen een dag gepiept. Het extra licht en ruimte in onze zolder is fantastisch. Top service!” – Emma van Duinen

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes. Ga

Waarom kiezen klanten voor Homedeal?

Klanten kiezen keer op keer voor Homedeal vanwege de betrouwbare, efficiënte en op maat gesneden service die wij bieden bij het vinden van de perfecte vakspecialist voor hun thuisprojecten. Hier zijn enkele redenen waarom Homedeal de voorkeurskeuze is geworden voor zoveel huiseigenaren:

  1. Uitgebreid netwerk van professionals: Homedeal beschikt over een uitgebreid netwerk van gecertificeerde en ervaren specialisten. Ongeacht de complexiteit van het project, van volledige huisrenovaties tot kleinere reparaties, wij verbinden jou met de beste vakmensen in de branche.
  2. Persoonlijke aanpak: Onze vakspecialisten begrijpen dat elk huis uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom ontvang je altijd een unieke, op maat gemaakte offerte, waarbij de vakspecialist nauw met jou zal samenwerken om te begrijpen wat belangrijk is voor jou is en wat past bij jouw specifieke eisen en budget.
  3. Transparantie en betrouwbaarheid: Transparantie staat centraal in al onze interacties. Klanten ontvangen gedetailleerde offertes en kunnen rekenen op eerlijke prijsopgaven zonder verborgen kosten. Dit niveau van openheid heeft vertrouwen geschept en ons een reputatie van betrouwbaarheid gegeven.
  4. Kwaliteitsgarantie: Elke specialist binnen ons netwerk is grondig gecontroleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. We staan achter de kwaliteit van het werk dat via Homedeal wordt uitgevoerd, en klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit.
  5. Gebruiksvriendelijkheid: Ons platform maakt het gemakkelijk om snel en eenvoudig een specialist te vinden. Met slechts een paar klikken kun je je behoeften specificeren, offertes ontvangen en je project van start laten gaan.
  6. Klantenservice: Onze toegewijde klantenservice staat altijd klaar om te helpen bij vragen of zorgen. Of het nu gaat om advies voor een project of ondersteuning na voltooiing, we zorgen ervoor dat onze klanten zich ondersteund en gewaardeerd voelen.

Deze combinatie van professionele expertise, persoonlijke aandacht, en ongeëvenaarde service maakt Homedeal de ideale partner voor iedereen die zijn huis wil verbeteren. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en tevredenheid, project na project.

“Het laten plaatsen van dubbel glas was een topbeslissing. De energierekening is lager en ik hoor bijna geen geluid van buiten.” – Karsten Verspeekt

“Heel tevreden met ons waterpompstation. Goede installatie en uitstekende service. Sindsdien geen problemen meer. ” – Raf Hendriks

Project foto’s

Ben je benieuwd naar de projecten die onze vakspecialisten hebben volbracht? Bekijk hieronder een aantal foto’s.

Gielen Service BVBA heeft dit hoogwaardige dakproject succesvol afgerond. Als specialist in zowel platte als hellende daken, kenmerkt Gielen Service zich door een scherp oog voor detail.

Gielen Service BVBA heeft dit hoogwaardige dakproject succesvol afgerond via Homedeal

Mvs-service heeft met succes een bestaande stookolieketel vervangen. Deze vakspecialist is gespecialiseerd in het vernieuwen van centrale verwarmingsinstallaties en biedt daarnaast een breed scala aan aanvullende diensten.

Mvs-service heeft met succes een bestaande stookolieketel vervangen via Homedeal.

Deze moderne tuin is ontworpen en aangelegd door Karel Debruyne Tuin- & Landschapsarchitect. Deze expert is toegewijd aan het creëren van buitenruimtes die niet alleen een plek van rust bieden, maar ook ruimte voor het uitoefenen van hobby’s. Bovendien voegt een door deze professional ontworpen tuin aanzienlijke financiële waarde toe aan je woning.

Deze moderne tuin is ontworpen en aangelegd door Karel Debruyne Tuin- & Landschapsarchitect via Homedeal.

Op deze foto is te zien hoe Sun Eco roestvrijstalen dakhaken monteert. Zoals de naam al suggereert, is Sun Eco gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen. Ze staan bekend om hun efficiënte en kwalitatief hoogstaande werkzaamheden, evenals hun vriendelijke service.

Sun Eco monteert roestvrijstalen dakhaken via Homedeal.
Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes. Ga