Ons verhaal

Homedeal verbindt huiseigenaren met vakspecialisten voor klussen in en om het huis. In de overvloed van online informatie over diverse bedrijven kan het een uitdaging zijn voor huiseigenaren om de meest geschikte specialist te vinden voor hun specifieke huis-, tuin- of keukenproject. Daarom heeft Homedeal als doel om alle benodigde informatie en bedrijven op één plek te verzamelen, waardoor het voor huiseigenaren eenvoudiger wordt om in contact te komen met meerdere vakspecialisten door simpelweg offertes aan te vragen.

Homedeal in cijfers

350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden

Historie

Als je als huiseigenaar op zoek gaat naar een goede vakspecialist hoef je niet meer naar adresjes te vragen aan vrienden, collega’s en de neef van de buurman die nog wel een vriendje heeft van een schoonzoon.
Dit kan natuurlijk veel makkelijker en sneller online! Vanuit die gedachte brengt Homedeal huiseigenaren en vakspecialisten al sinds 2015 met elkaar in contact via ons online platform.

Samen met CEO’s Luís Verbakel en Mark Feenstra werkt een divers, internationaal team vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht aan het realiseren van onze droom: traditioneel offline industrieën een welvarende online toekomst geven én huiseigenaren een betrouwbare en snelle service voor het verbeteren en verduurzamen van hun woning. Samen werken we elke dag aan een platform waar we trots op zijn, voor maar liefst 23 verschillende landen.

01-04-2015
Oprichting Homedeal

CEO’s Luis Verbakel en Mark Feenstra richten Homedeal op in Nederland als onderdeel van Skydreams.

01-08-2016
1.000.000ste offerte aanvraag

Homedeal viert de 1.000.000ste offerte aanvraag op het platform. Ook zijn er al ruim 1000 vakspecialisten aangesloten bij Homedeal.

01-11-2018
Verdere verbetering Homedeal

Het Homedeal team werkt continu aan het platform. Homedeal krijgt een nieuw design en alle bedrijfsprofielen en reviews worden geoptimaliseerd. Ondertussen groeit Homedeal verder en is de 2.000.000ste offerte aanvraag binnengekomen.

01-02-2022
Lancering in België, Ierland en Zwitserland

Homedeal lanceert een platform voor 3 nieuwe landen: België, Ierland en Zwitserland. Hiermee is Homedeal nu te vinden in 5 verschillende landen.

Skydreams

Homedeal is onderdeel van Skydreams. Skydreams is gevestigd in Utrecht en creëert al ruim 20 jaar nieuwe kansen en een online toekomst voor bedrijven die voornamelijk offline georiënteerd waren. Met 152 platforms in 17 verschillende landen creëren we verbinding tussen klanten en bedrijven in allerlei sectoren. Naast Homedeal voorziet Skydreams klanten van andere online marktplaatsen in de verhuissector en de trouwsector met Verhuisoffertes.com en Weddingspaces

Onze missie

Skydreams maakt gebruik van de kracht van online aanwezigheid om de vorm van traditionele verkooproutes in verschillende sectoren te transformeren. Door branchespecifieke online marktplaatsen aan te bieden, willen we op een gemakkelijke en efficiënte manier klanten en vakspecialisten over de hele wereld met elkaar in contact brengen. 

Skydreams is actief over de hele wereld. Hierdoor kunnen we schalen en innovatie maximaal benutten. Zo hebben we meerdere merken op consistente en effectieve wijze kunnen ontwikkelen. Dankzij de kennis die we hebben vergaard in de 20 jaar leadgeneratie en ons team experts evolueren we in lijn met de gewoonten en verwachtingen van klanten. Zo blijven we marktleiders op het gebied van online marktplaatsen in verschillende sectoren.

Onze cultuur

Het Skydreams team bestaat uit een team van 62 talenten en 2 CEO’s met een gemeenschappelijk doel: onderzoeken, samenwerken en geweldige resultaten bereiken. Wederzijds respect en een niet-hiërarchische houding staan hierin centraal. 

Samen bouwen we een inspirerende omgeving waarin iedereen tot bloei kan komen. Omdat we allemaal deel uitmaken van hetzelfde team, worden de prestaties van iedereen naar een hoger niveau getild. En onze overtuiging dat het leven leuk moet zijn, maakt dat nog beter. We vieren veel, lachen vaak en maken ons niet druk als er iets misgaat, want bij Skydreams bestaat er niet zoiets als falen, alleen maar mogelijkheden om te leren.

Vragen of suggesties?

We vinden het bij Homedeal belangrijk om onze diensten en website altijd te blijven verbeteren. Feedback vanuit onze klanten of bedrijven wordt altijd gewaardeerd. We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen. Of bekijk onze veelgestelde vragen, wellicht wordt jouw vraag daar al beantwoord.

Bedrijfsgegevens

address
Homedeal
Godebaldkwartier 371
3511 DT Utrecht
phone
+31 (0)30 7900 200
business
KvK nummer: 24330161