Homedeal.nl Companies Blog Waarom vakspecialisten kiezen voor Homedeal

Waarom vakspecialisten kiezen voor Homedeal

Overleg van vakspecialisten met een bouwtekening

Bij Homedeal begrijpen we wat er nodig is om een succesvolle verbinding te leggen tussen vakspecialisten en klanten die op zoek zijn naar hoge kwaliteit in renovatie- en onderhoudsdiensten.

Met meer dan 2.000 bedrijven die actief gebruikmaken van ons platform en ruim 350.000 geplaatste opdrachten per jaar, staat Homedeal sterk als een bewezen, betrouwbare marktplaats die actief bijdraagt aan de groei van bedrijven in de bouw- en renovatie-industrie. 

Beste Offerteaanvragen & Hoe Homedeal Werkt

Homedeal is niet alleen een platform voor klanten, maar ook voor vakspecialisten in meer dan 35 verschillende vakgebieden. Ons doel is om jou, de vakman, te voorzien van kwalitatieve offerteaanvragen. 

Hier is hoe we dit realiseren:

  1. Deel je vakgebied en bedrijfsdetails: Registreer je door je vakgebied, werkgebied en bedrijfsgegevens te delen. Dit helpt ons om de meest relevante aanvragen naar jou te sturen.
  2. Ontvang dagelijkse updates: Je ontvangt dagelijks updates over nieuwe aanvragen die goed aansluiten bij je bedrijf en expertise.
  3. Activeer je tegoed: Met je maandelijkse tegoed kun je contactgegevens van potentiële klanten ontgrendelen om hun projecten te starten.

Elke stap in dit proces is ontworpen om ervoor te zorgen dat je als specialist alleen hoogwaardige leads ontvangt die passen bij jouw vaardigheden en diensten.

Wat Vakspecialisten Over Homedeal Vertellen

“Wij doen al erg lang mee met Homedeal. Vanaf het begin houden wij er veel klanten aan over. Wij zijn heel tevreden!” – Kimberly Van den Wijngaert van EMVE Zonwering & Raamdecoratie vof

“Mede door Homedeal heb ik in een sneltreinvaart mijn bedrijf met succes kunnen opstarten. De communicatie is erg prettig en als ik vragen heb wordt er snel gereageerd.” – Kaj Willemsen van De vrolijke tuinman

Voordelen van Homedeal voor Vakspecialisten

Homedeal biedt een uitgebreide suite aan diensten ontworpen om jouw business te versnellen. Met voordelen zoals directe toegang tot kwalitatieve leads, transparante prijsstelling, en flexibele abonnementen, is Homedeal het ideale platform voor elke vakspecialist die zijn bereik en efficiëntie wil vergroten.

Profiteer van functies zoals een gratis proefperiode, een gebruiksvriendelijk online profiel, en persoonlijke ondersteuning door een toegewijde accountmanager. Homedeal biedt je de tools en ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Waarom Jij als Vakspecialist voor Homedeal Moet Kiezen

Het kiezen van Homedeal biedt diverse voordelen:

  • Kwalitatieve Leads: Elk contact dat je via ons krijgt, is geverifieerd met duidelijke intentie tot aankoop.
  • Transparant Kostenmodel: Je betaalt per offerteaanvraag, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten zonder verborgen kosten.
  • Directe Communicatie: Contacteer klanten direct via mail of telefoon.
  • Flexibele Abonnementen: Kies en pas je abonnementen aan, met maandelijkse opties die opzegbaar zijn, passend bij elke budget.
  • Online Zichtbaarheid: Verbeter je online aanwezigheid met een uitgebreid bedrijfsprofiel dat dient als jouw online visitekaartje.
  • Persoonlijke Ondersteuning: Een toegewijde accountmanager staat klaar om je te helpen met al je vragen.

Speciale Aanbiedingen en Kansen

Om je de kracht van ons platform te laten ervaren bieden we een 14-daagse gratis proefperiode waarin je onbeperkt offerteaanvragen kunt ontvangen en gebruiken. Dit aanbod is vrijblijvend en stopt automatisch, waardoor je zonder risico de voordelen van Homedeal kunt ontdekken.

Door samen te werken met Homedeal krijg je toegang tot een betrouwbare stroom van potentiële klanten, wat essentieel is voor groei in de concurrerende markt van huisrenovatie en -onderhoud.

Sluit je aan bij meer dan 2.000 bedrijven die al profiteren van de mogelijkheden die Homedeal biedt.

“Wij als Schildersbedrijf zijn zeer tevreden om zaken te doen met Homedeal. Deze vorm van klantenbinding is zeer aan te raden als je extra opdrachten binnen wilt halen.” – Maikel Rutten van Rutten Jonkers Glas -en Schilderwerken

“Sinds onze deelname bij jullie zijn wij als bedrijf zeker gegroeid.” – Paul Methorst van Alpa Totaal

Veelgestelde Vragen

Neem contact met ons op via telefoon of mail voor meer informatie over verwachte offerteaanvragen, prijzen per markt, of andere details die je helpen een geïnformeerde keuze te maken om samen te werken met Homedeal.

Hoe start ik de gratis proefperiode?

Bovenaan de bedrijfspagina kun je eenvoudig je gegevens invullen om de gratis proefperiode van 14 dagen te starten.

Wat bepaalt het aantal offerteaanvragen dat ik ontvang?

Het aantal aanvragen dat je ontvangt, hangt af van je gekozen categorieën, regio en ingestelde budget. Deze kun je zelf instellen in je online account.

Homedeal in cijfers

Ben je klaar om je business naar een hoger niveau te tillen? Sluit je dan nu aan bij Homedeal en begin met het ontvangen van hoogwaardige leads. Met Homedeal sta je sterk in de competitieve markt van renovatie en onderhoud en heb je alles wat je nodig hebt om je bedrijf succesvol uit te breiden.

Start vandaag nog met Homedeal en ontdek zelf waarom zoveel vakspecialisten ons vertrouwen als hun partner in groei. Om het gemakkelijk te maken start je een gratis proefperiode direct bovenaan deze bedrijvenpagina.

350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden

Probeer Homedeal nu en maak gebruik van onze 14-daagse gratis proefperiode. Het is vrijblijvend en stopt automatisch, dus je hebt niets te verliezen. Laat Homedeal het werk doen en focus je op wat je het beste kunt: uitmuntend vakmanschap leveren.

Het is tijd om te groeien met Homedeal!

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.