Homedeal.nl Companies Blog Informatie over de volledige deelname

Informatie over de volledige deelname

informatie volledige deelname

Nadat je gratis deelname bij Homedeal is afgelopen, heb je de mogelijkheid je aan te melden voor de volledige deelname. Je betaalt dan alleen voor de offerteaanvragen die je ontvangt. Wat kan je allemaal verwachten bij de volledige deelname en wat zijn de voordelen? Lees het in dit handige artikel.

Voordelen van de volledige deelname

De volledige deelname bij Homedeal kent een flink aantal voordelen waar jij als vakspecialist van profiteert. Bekijk hier alle voordelen.

Beheer je budget via je online account

Ontvang ongelimiteerd offerteaanvragen of stel een maximum in om zo met een budget te werken. Log in en geef via je account aan hoeveel aanvragen je wilt ontvangen, of het bedrag dat je maximaal wilt besteden. Je kan een dagelijks, wekelijks en maandelijks maximum instellen.

Pauzeer en activeer je account eenvoudig

Ga je op vakantie of ben je een periode druk? Pauzeer eenvoudig je account voor een bepaalde periode en heractiveer hem weer als je klaar bent voor nieuwe opdrachten, dit is alleen mogelijk voor vakspecialisten met Homedeal Continu. Je zit nergens aan vast en je hebt zo volledige controle over je account.

Richt je account naar jouw wens in

Via het werkgebied in je online account kan je op ieder moment je regio’s en rubrieken aanpassen. Zo ontvang je alleen offerteaanvragen die binnen jouw regio en rubrieken vallen. Ook je regio’s en rubrieken pas je eenvoudig zelf aan wanneer jij dat wilt.

Geniet van persoonlijke service

Bij Homedeal heb je een persoonlijke accountmanager, die al jouw vragen beantwoordt en samen met jou het meeste uit onze dienst haalt. Je kan je accountmanager voor alle vragen bereiken op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Het is ook mogelijk om een email te sturen naar [email protected] of via je online account te chatten met één van onze medewerkers.

Bouw je bedrijfsprofiel uit tot je online visitekaartje

Wist je dat klanten die een offerte hebben aangevraagd meteen doorklikken naar je bedrijfsprofiel? Door je bedrijfsprofiel compleet te maken, vergroot je de kans op het binnenhalen van een opdracht. Upload je logo, voeg foto’s toe van projecten, geef een korte beschrijving over je bedrijf en verzamel reviews van afgeronde projecten. Zo geef je een potentiële klant een volledig beeld van jou en jouw werk.

Maak gebruik van onze eerlijke reclamatieservice

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je kwalitatief hoogwaardige offerteaanvragen ontvangt. Helaas komt het weleens voor dat er een foutieve offerteaanvraag tussen zit. Om deze reden hebben wij een eerlijke reclamatieservice en stuur je een foutieve offerteaanvraag eenvoudig terug. Lees hier meer over onze reclamatieservice.  

Wat kost het?

Je maakt bij Homedeal gratis gebruik van je bedrijfsprofiel. Je betaalt alleen een vergoeding per offerteaanvraag die je binnenkrijgt of zelf selecteert. Ben je benieuwd naar de tarieven? Log in en bekijk de tarieven per offerteaanvraag in jouw vakgebied.

Meld je eenvoudig aan voor de volledige deelname

Nadat de gratis deelname is afgelopen bij Homedeal activeer je eenvoudig de volledige deelname via je online account. Dit doe je als volgt:

  1. Log in op je online account van Homedeal
  2. Klik op ‘start volledige deelname’
  3. Vul je betaalgegevens in en stel je account in