De link is gekopieerd naar je klembord. Plak de link om dit profiel te delen op social media of via e-mail.

Bedrijfsomschrijving

HDM Nederland is een elektrotechnisch installatiebedrijf gevestigd in Drunen, wij richtten ons op zowel de particuliere als de zakelijke markt, Wij werken door heel Nederland, ook in uw regio! HDM Nederland is de specialist op het gebied van elektrotechniek, wij zijn de elektricien voor al uw elektrotechnische werkzaamheden. Met meer dan 20 jaar ervaring is HDM Nederland een elektrotechnisch installatiebedrijf waarbij u kunt rekenen op deskundigheid van advies tot uitvoering.

Projectfoto's

HDM Nederland-1
HDM Nederland-2
HDM Nederland-3
HDM Nederland-4
HDM Nederland-5
HDM Nederland-1
HDM Nederland-2
HDM Nederland-3
HDM Nederland-4
HDM Nederland-5
HDM Nederland-6

Reviews

9,3/10
Bekijk 3 reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door consumenten die een offerteaanvraag hebben gedaan op onze website. Alle reviews die voldoen aan onze richtlijnen worden gepubliceerd.

Kwaliteit
9.3
Service
9.3
Prijs / kwaliteit
9.3
10 1 9.3 3
8.0 8 10 1
Prima werk verricht
Geschreven door Esther op 13 maart 2024
HDM Nederland Homedeal https://www.homedeal.nl

Er is wat heen en weer geschoven met afspraken door ziekte en het slechte weer. Maar goed opgelost. Werk is netjes gedaan en de prijs was goed.

Kwaliteit
8
Service
8
Prijs / kwaliteit
8
10.0 10 10 1
Super snel geregeld en geïnstalleerd. Mooi vakwerk
Geschreven door René op 19 december 2023
HDM Nederland Homedeal https://www.homedeal.nl

Binnen 1 week na aanvraag geïnstalleerd. Top werk

Kwaliteit
10
Service
10
Prijs / kwaliteit
10
Reactie van HDM Nederland
19 december 2023

Bedankt voor de opdracht en voor de review!

10.0 10 10 1
Vakkundig en snel
Geschreven door stephanie op 9 november 2023
HDM Nederland Homedeal https://www.homedeal.nl

Danny is echt een vakman, denkt met je mee over wat er moet gebeuren en geeft ook ongevraagd advies wat ons een paar fouten heeft bespaard. Zeker een aanrader

Kwaliteit
10
Service
10
Prijs / kwaliteit
10

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

HDM Nederland bestaat in zijn huidige vorm sinds 2015. Wij zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat zowel de zakelijke als de particuliere markt bediend. De oorsprong van het bedrijf gaat veel verder terug. In Juni 2005 startte Danny van Veggel, onze huidige directeur, het bedrijf van Veggel afbouw en later volgde van Veggel installaties. Na een aantal succesvolle jaren werden in 2015 de handen ineengeslagen met een collega bedrijf, hieruit ontstond HDM Nederland.

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

-Werkzaam door heel Nederland -Binnen 48 uur offerte op maat -Compleet advies -Flexibele planning -Uitvoering werkzaamheden vaak al binnen 2 weken mogelijk -Meer dan 20 jaar ervaring -Duidelijke communicatie, geen verrassingen achteraf! Afspraak is afspraak -Reële, eerlijke prijsopgaven! Gebaseerd op de werkzaamheden. ( Bijvoorbeeld: er staat 2 uur voor een klus, dan rekenen wij ook niet meer dan 2 uur! ) -Groepenkast specialist -Eigen merk automaten -Laadpaal specialist

Wat is je beste advies voor klanten?

Niets is onmogelijk, wij vinden overal een passende oplossing voor. Vertrouw op onze kennis en ervaring, wij stellen u niet teleur! HDM Nederland denkt met u mee van aanvraag tot oplevering. Ook na de oplevering kunt u op ons blijven vertrouwen en krijgt u de ondersteuning die u mag verwachten. Met HDM Nederland heeft u een partner voor het leven.

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? HDM Nederland bestaat in zijn huidige vorm sinds 2015. Wij zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat zowel de zakelijke als de particuliere markt bediend. De oorsprong van het bedrijf gaat veel verder terug. In Juni 2005 startte Danny van Veggel, onze huidige directeur, het bedrijf van Veggel afbouw en later volgde van Veggel installaties. Na een aantal succesvolle jaren werden in 2015 de handen ineengeslagen met een collega bedrijf, hieruit ontstond HDM Nederland.
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? -Werkzaam door heel Nederland -Binnen 48 uur offerte op maat -Compleet advies -Flexibele planning -Uitvoering werkzaamheden vaak al binnen 2 weken mogelijk -Meer dan 20 jaar ervaring -Duidelijke communicatie, geen verrassingen achteraf! Afspraak is afspraak -Reële, eerlijke prijsopgaven! Gebaseerd op de werkzaamheden. ( Bijvoorbeeld: er staat 2 uur voor een klus, dan rekenen wij ook niet meer dan 2 uur! ) -Groepenkast specialist -Eigen merk automaten -Laadpaal specialist
Wat is je beste advies voor klanten? Niets is onmogelijk, wij vinden overal een passende oplossing voor. Vertrouw op onze kennis en ervaring, wij stellen u niet teleur! HDM Nederland denkt met u mee van aanvraag tot oplevering. Ook na de oplevering kunt u op ons blijven vertrouwen en krijgt u de ondersteuning die u mag verwachten. Met HDM Nederland heeft u een partner voor het leven.

Bedrijfslocatie

HDM Nederland address HDM Nederland address
NL Drunen Lindestraat 28 5151 AN
Meer informatie
Rechtsvorm
Eenmanszaak
Aantal medewerkers
2-5
KvK-nummer
20120751