De link is gekopieerd naar je klembord. Plak de link om dit profiel te delen op social media of via e-mail.

Bedrijfsomschrijving

RuttenJonkers Glas en Schilderwerken is een drie mans bedrijf. Onze onderneming is opgericht in het jaar 2004. Wij werken met veel passie aan onze schilder klussen. Onze kracht bestaat grotendeels uit eerlijkheid en vertrouwen. Maikel, Lon, Tigo

Projectfoto's

Rutten Jonkers Glas -en Schilderwerken-1
Rutten Jonkers Glas -en Schilderwerken-2
Mooie nieuwbouw woning weer in de kleuren gezet.
Plafond en wanden in dezelfde kleur geschilderd.
Het uitzoeken voor de juiste kleur naar wens!

Reviews

10,0/10
Bekijk 1 review

Onderstaande reviews zijn geschreven door consumenten die een offerteaanvraag hebben gedaan op onze website. Alle reviews die voldoen aan onze richtlijnen worden gepubliceerd.

Kwaliteit
10.0
Service
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
10 1 10 1
10.0 10 10 1
Goede klik, ervaren en netjes
Geschreven door Anita op 31 januari 2020
Rutten Jonkers Glas -en Schilderwerken Homedeal https://www.homedeal.nl

Goede klik, ervaren en netjes. Voor herhaling vatbaar!

Kwaliteit
10
Service
10
Prijs / kwaliteit
10
Reactie van Rutten Jonkers Glas -en Schilderwerken
31 januari 2020

Beste Mevr. Bruce, hartelijk dank voor de revieuw en de prettige samenwerking.

Vraag & Antwoord

Hoe bent u begonnen met het bedrijf?

Wij hebben het geluk gehad om het bedrijf over te kunnen nemen van onze voormalige opdrachtgever. Daar zijn we met zijn tweeën geheel achter gaan staan en zijn vanaf 2004 met veel passie aan deze mooie levensvorm begonnen.

Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf?

Wij zijn een net en eerlijk schildersbedrijf. We zorgen dat we na elke klus met een goede handdruk afscheid kunnen nemen, en met een goed gevoel terug kunnen komen bij een volgende schilder klus. ( mocht het toch een keer niet lekker lopen tussen klant en ons gaan we er altijd voor zorgen, dat het netjes opgelost wordt en onze wegen vredig kunnen scheiden)

Wat is uw beste advies voor klanten?

Zorg dat de eerste indruk met de Schilder waar u mee wilt samenwerken, een goed gevoel geeft. Een groot of klein werk zorgt er toch voor dat er een dagelijkse samenwerking met u en schilder geplant moet worden. Dat moeten dan toch wel betrouwbare en leuke dagen zijn volgens ons.

Hoe bent u begonnen met het bedrijf? Wij hebben het geluk gehad om het bedrijf over te kunnen nemen van onze voormalige opdrachtgever. Daar zijn we met zijn tweeën geheel achter gaan staan en zijn vanaf 2004 met veel passie aan deze mooie levensvorm begonnen.
Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf? Wij zijn een net en eerlijk schildersbedrijf. We zorgen dat we na elke klus met een goede handdruk afscheid kunnen nemen, en met een goed gevoel terug kunnen komen bij een volgende schilder klus. ( mocht het toch een keer niet lekker lopen tussen klant en ons gaan we er altijd voor zorgen, dat het netjes opgelost wordt en onze wegen vredig kunnen scheiden)
Wat is uw beste advies voor klanten? Zorg dat de eerste indruk met de Schilder waar u mee wilt samenwerken, een goed gevoel geeft. Een groot of klein werk zorgt er toch voor dat er een dagelijkse samenwerking met u en schilder geplant moet worden. Dat moeten dan toch wel betrouwbare en leuke dagen zijn volgens ons.

Bedrijfslocatie

Rutten Jonkers Glas -en Schilderwerken address Rutten Jonkers Glas -en Schilderwerken address
NL Dommelen Evelinadal 27 5551 BT
Meer informatie
Rechtsvorm
VOF
Aantal medewerkers
3 man
KvK-nummer
17112674