Homedeal.nl Companies Blog Homedeal is vernieuwd

Homedeal is vernieuwd

Homedeal heeft onlangs een nieuwe look gekregen. Naast een nieuwe look zijn er meer veranderingen geweest. De 40 huis, tuin en bouw websites zijn samengevoegd en ondergebracht bij Homedeal. Wat betekent dit en wat zijn de voordelen? Lees het in dit artikel.

Voordelen van Homedeal als overkoepelend platform

Het samenvoegen van alle websites naar één platform brengt voordelen met zich mee voor de vakspecialist en consument. Het zorgt ervoor dat Homedeal versneld haar product kan doorontwikkelen waardoor er nog beter kan worden ingespeeld op de wensen en behoeften van de vakspecialist en consument.

Verbeterde gebruikerservaring en meer transparantie

Met het overzetten van de vakspecialisten naar één brand, heeft Homedeal ook een redesign gekregen. De website is door het nieuwe design frisser, duidelijker en overzichtelijker. Hierdoor wordt beter naar voren gebracht hoe de service van Homedeal werkt en is de gebruikerservaring verbeterd.

Meer voordelen voor de vakspecialist

Met de transitie naar Homedeal zijn er ook verbeteringen aan de service toegevoegd:

  • De concurrentie voor de vakspecialist is verlaagd. De offerteaanvraag wordt nog maar naar 4 bedrijven gestuurd in plaats van 6. Dit vergroot de kans voor de vakspecialist om de opdracht binnen te halen.
  • Voor de vakspecialist is het nu mogelijk om meerdere vakgebieden toe te voegen. Veel vakspecialisten bieden meerdere diensten aan. Met Homedeal als overkoepelend platform kan dit eenvoudig worden aangeboden.
  • De vakspecialist heeft nu naast bellen en het versturen van e-mails de mogelijkheid om met de potentiële klant te chatten. Hiermee speelt Homedeal in op de behoefte van snel digitaal communiceren.

Iedere vakspecialist bij Homedeal kan gebruik maken van de nieuwe producten en voordelen. Homedeal heeft als missie om voor iedere consument de juiste vakspecialist te vinden voor hun project.

Heb je vragen?

Heb je vragen over onze dienst of de vernieuwing van Homedeal? Neem gerust contact met ons op per mail, telefoon of stuur ons een chat. We beantwoorden graag je vragen.