1 miljoen projecten verricht

De beste dakdekker deals

timer
Ontvang offertes en bespaar tot 40%
Gratis - Vrijblijvend

Waarom HomeDeal?

Bespaar geld

Bespaar tot 40% op je project

Bespaar tijd

Het duurt slechts 1 minuut

Ontvang meerdere offertes

Van betrouwbare bedrijven

Homedeal.nl > Dakbedekking > Offerte dakdekker

Offerte dakdekker

Ben jij op zoek naar een betrouwbare dakdekker? Daar wil je natuurlijk niet teveel voor betalen. Door meerdere offertes aan te vragen bij verschillende dakdekkers, kom je erachter welke dakdekker aansluit op jouw wensen.  Je leest hier handige tips en informatie over offertes van dakdekkers. Zo vind jij de beste dakdekker voor jouw project.

Vraag dakdekker offertes aan via Homedeal

Via Homedeal is het heel eenvoudig om offertes aan te vragen. Binnen 2 minuten is jouw opdracht verzonden. Alleen de door Homedeal geselecteerde dakdekkersbedrijven ontvangen jouw opdracht. En ben je op zoek naar meer informatie? Bekijk dan eens de prijsgidsen op Homedeal. In deze gidsen vind je onder andere meer informatie over alle soorten dakbedekking, dakonderhoud en dakdekkers. Daarnaast vind je op Homedeal prijsindicaties. Zo weet jij welke kosten je kunt verwachten.

Zo ontvang jij dakdekker offertes

Vraag eenvoudig en snel meerdere offertes aan bij Homedeal. Zo krijg jij de mogelijkheid om dakdekkersbedrijven te vergelijken. Door deze offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40%.

Stap 1 – Vul als eerste je adresgegevens in op het offerte formulier. Zo selecteert Homedeal de specialisten uit jouw regio.

Stap 2 – Geef vervolgens aan welk project jij uitgevoerd wilt hebben.

Stap 3 – Geef daarna aan hoe specialisten jou kunnen bereiken.

Stap 4 – Na 2 werkdagen ontvang je tot wel 6 offertes van geselecteerde dakdekkers.

Wat staat er in een dakdekker offerte?

Vraag jij je af wat een dakdekker kost per uur? Of de kosten van het overlagen van dakbedekking? In een offerte staan onder andere deze kosten vermeld. Daarnaast vind je andere aspecten zoals materiaal-, arbeids-, demontage en voorrijkosten. Onderaan de offerte staat het totaalbedrag en btw vermeld. Daarnaast vind je op een offerte eventuele keurmerken, levertermijn en garantietermijn op de dakbedekking.

Vergelijk offertes niet alleen op basis van het totaalbedrag. Bekijk wat jij belangrijk vindt en stel jezelf enkele vragen. Vind jij het belangrijk dat een dakdekker volgens bepaalde keurmerken werkt? Is de dakdekker beschikbaar als het jou uitkomt? Rekent de dakdekker de prijs per m2 of per uur? Welke garantietermijn hanteert de dakdekker? En maakt de specialist gebruik van materialen die jij graag op het dak ziet liggen?

dakdekker

Tips voor het vergelijken van dakdekker offertes

 • Buren – Denk aan je buren als jij werkzaamheden laat uitvoeren op het dak. De kans is groot dat er ook vergelijkbare werkzaamheden uitgevoerd moeten worden op hun dak. De daken zijn waarschijnlijk tegelijk geplaatst. Door samen de werkzaamheden uit te voeren bespaar je geld. Zo is het mogelijk om kwantumkorting te ontvangen en de voorrijkosten te delen.
 • Keurmerken – Er zijn verschillende keurmerken binnen de dakdekkersbranche. Bekijk de offerte om te zien welke keurmerken het dakdekkersbedrijf in handen heeft. Hieronder vind je een aantal van deze keurmerken.
  • Vebidak –  Vebidak is een brancheorganisatie voor dakdekkersbedrijven. Leden hebben geschoold personeel die onder veilige omstandigheden aan het werk zijn.
  • Dakmerk – Dakmerk controleert dakconstructies op tientallen punten. Zoals de kwaliteit van het dakbedekking, daklekkages en de constructie.
  • Dakmeester – Dakdekkers met het Dakmeester keurmerk zijn gekwalificeerde dakdekker van hellende daken.
  • Dumedo DWS – Dumedo DWS is een keurmerk voor dakdekkers die metalen daken plaatsen. Dakdekkers met dit keurmerk werken volgens verplichte kwaliteitsrichtlijnen.
  • KOMO – Dakdekkers met het KOMO keurmerk zijn getoetst op de bouwkwaliteit van daken.

Vind de beste deal

Offertes aanvragenWeet jij al welk project er uitgevoerd gaat worden op jouw dak? Een offerte geeft altijd meer inzicht. Vraag daarom direct bij Homedeal offertes aan. Je ontvangt tot wel 6 offertes van dakdekkersbedrijven. Zo vind jij de beste specialist voor jouw project.