Vergelijk dakkapel offertes
Vind dé dakkapel specialist voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Dakkapel Dakkapel offerte

Dakkapel offerte

Online een offerte dakkapel aanvragen is gemakkelijk en snel. Krijg een offerte die past bij jouw gewenste dakkapel. Wil je een nieuwe dakkapel laten plaatsen? Of je huidige laten renoveren? Vraag via Homedeal dakkapel offertes aan en vind gegarandeerd de juiste vakspecialist voor jouw project.


Inhoudsopgave

Waarom een dakkapel offerte aanvragen?

Het online aanvragen van offertes via Homedeal biedt vele voordelen. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook op de kosten voor het laten plaatsen van je nieuwe dakkapel.

Bespaar geld

De prijzen voor een dakkapel plaatsen kunnen flink uiteenlopen. Het loont om dakkapel offertes van verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken, zodat je niet met het eerste het beste bedrijf in zee gaat en teveel betaalt.

Ontvang de beste voorwaarden

Vergelijk de offertes niet alleen op de totaalprijzen, maar ook op de materiaalkeuzes, de tijdsplanning en garanties. Zo kan een iets duurder project dankzij een hogere kwaliteit of betere garantievoorwaarden toch jouw voorkeur hebben.

Vergelijk offertes om zeker te weten dat je op alle gebieden de beste keuze maakt voor jouw project.

Snel en efficiënt meerdere offertes

Het vinden van een dakkapel specialist voor jouw gewenste dakkapel kan een uitdaging zijn. Er zijn namelijk ook bedrijven die landelijk opereren en dus niet te vinden zijn in je directe omgeving. Homedeal heeft een landelijk netwerk van dakkapel specialisten.

Met slechts één aanvraag ontvang je meerdere offertes van bedrijven die jouw project willen uitvoeren. Zo bespaar je een hoop tijd en kun je sneller genieten van je nieuwe dakkapel.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Wat kost een dakkapel?

Dakkapel prijzen beginnen gemiddeld bij € 6.500. De kosten van jouw dakkapel offerte zullen afhangen van de keuzes die je maakt. Kies je voor een prefab dakkapel, of laat je er een op maat maken? Welk materiaal heeft je voorkeur, en om welke afmetingen gaat het? Onderstaande tabel geeft een indicatie van verschillende soorten dakkapellen.

PrefabTraditioneel
Houten dakkapelvanaf € 8.500vanaf € 9.000
Kunststof dakkapelvanaf € 6.500vanaf € 7.000
Polyester dakkapelvanaf € 7.000-

Wil je een exacte prijs voor jouw situatie ontvangen? Vraag dan online een offerte aan bij Homedeal.

Moderne grijze dakkapel

Hoe werkt het aanvragen van dakkapel offertes bij Homedeal?

Het online aanvragen van een dakkapel offerte gaat heel eenvoudig.

1. Bereid je aanvraag voor

Voor je een offerte aanvraagt, moet je uiteraard weten wat je precies wilt.

 • Waar zou je de dakkapel willen plaatsen?
 • Wil je een dakkapel van 4 meter breed, kleiner of groter?
 • Met welke dakhelling moet de vakspecialist rekening houden?
 • Heb je een voorkeur voor de materiaalkeuze?
 • Wat is de gewenste indeling van de kozijnen?
 • Wanneer zou je het project willen laten uitvoeren?

Je hoeft uiteraard niet op elke vraag een antwoord te hebben. Ook je vragen kun je direct in ons offerteformulier kwijt.

2. Vul het formulier in

In slechts enkele stappen vul je ons dakkapel offerte formulier in. We vragen je naar jouw voorkeuren en je kunt ook foto’s en een omschrijving toevoegen. Foto’s zijn niet verplicht, maar kunnen de vakspecialist helpen een gerichtere offerte op te stellen.

3. Ontvang offertes

Aanvraag verstuurd? Geïnteresseerde vakspecialisten nemen binnen enkele dagen contact met je op. Dit kan direct met een offerte zijn, maar ook om extra informatie in te winnen. Het ontvangen van de offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

4. Vergelijk en kies

Zodra je meerdere offertes ontvangen hebt, kan het vergelijken beginnen. Hieronder vindt je een opsomming met de informatie die in een offerte terugvindt. Vergelijk de elementen die jij belangrijk vindt, en schroom niet om eventueel nog aanvullende vragen te stellen. Kies vervolgens de vakspecialist die het best bij jouw project past.

Dakkapel offerte op maat

Speciale wensen? Via Homedeal kun je een dakkapel offerte geheel op maat laten maken. Afhankelijk van jouw type dak, gewenste kozijn indeling en dakkapel maten, materialen en kleuren zal de vakspecialist een offerte op maat maken. Je kunt ook voor extra opties kiezen, zoals een inzethor of een elektrisch rolluik. De afwerking zal geheel naar jouw wensen zijn. Twijfel je welke soort dakkapel voor jou geschikt is? Geef dit aan in de offerte, en de vakspecialist zal contact met je opnemen om mogelijkheden te bespreken en met je mee te denken voor de beste optie voor jou.

Wat is er opgenomen in een dakkapel offerte?

In dakkapel offertes komen verschillende punten aan bod. Zo wordt aan de hand van jouw aanvraag beschreven welke werkzaamheden op de planning staan en wat de kosten daarvan zijn. Op deze manier weet je precies hoe de totaalprijs voor het laten plaatsen van een dakkapel is opgebouwd.

Naast de kosten kun je ook andere informatie in de offerte terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Werkzaamheden;
 • Materialen met bijbehorende kosten;
 • Prijsopbouw;
 • Voorrijkosten;
 • Btw;
 • Tijdsplanning;
 • Garanties.

Dakkapel offertes vergelijken

Voor je akkoord geeft op een offerte, is het aan te raden meerdere dakkapel offertes met elkaar te vergelijken. Doe dit niet alleen op de totaalprijs, maar controleer bijvoorbeeld ook welke garanties de vakspecialist geeft. Of welke materialen de vakspecialist gebruikt en of de tijdsplanning overeenkomt met wat jij in gedachten had. Zo kies je goed geïnformeerd de vakspecialist met de offerte die het best aansluit op jouw wensen.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.