Homedeal.nl Inspiratie Sterrenhemel door glazen dakkapel

Sterrenhemel door glazen dakkapel

Je huis uitbreiden hoeft niet altijd ten koste te gaan van je tuin. Maak de overweging voor een dakkapel en het levert een stuk meer leefruimte en licht op. Een dakkapel is een opbouw die op het dak geplaatst wordt. De ruimte onder het schuine dak wordt zo optimaal gebruikt. Met een glazen dakkapel blijft niet alleen je tuin intact, maar het lijkt ook alsof je geen dak boven je hoofd hebt. Back to nature!

Soorten dakkapel

Bij het kiezen voor een dakkapel moet je eerst de afweging maken tussen een prefab of een traditionele dakkapel. Een prefab dakkapel wordt kant-en-klaar op het dak gemonteerd en een traditionele dakkapel wordt op het dak gebouwd. Daarnaast kies je uit het soort dakkapel. Denk hierbij aan houten, kunststof, polyester of de nieuwste soort, een glazen dakkapel.

glazen dakkapel

Glazen dakkapel

Een glazen dakkapel wordt steeds populairder. Zonlicht is goed voor iedereen en op een donkere zolder is extra licht geen overbodige luxe. Het verschil tussen standaard dakkapellen en een glazen dakkapel is dat niet alleen het vooraanzicht van glas is, maar ook van boven. Van buiten zie je niet snel dat dit het geval is, maar van binnen levert het een adembenemend gezicht op. Stel je voor dat je slaapkamer op zolder is en dat je bed onder een glazen dakkapel staat; op heldere avonden ga je liggen en heb je een ware sterrenhemel boven je hoofd. Bekijk onderstaande afbeelding om een beter beeld te krijgen bij glazen dakkapellen.

glazen dakkapel
Glazen balkon dakkapel
Zwarte glazen dakkapel
 

Voordelen glazen dakkapel

  • Je creëert extra leefruimte.
  • Door een dakkapel verhoog je de waarden van je huis.
  • Sterrenhemel in de avond als je je bed onder de glazen dakkapel plaatst.
  • Met een traditionele dakkapel voldoet alles aan je eigen wensen en behoeften.
  • Er komt meer natuurlijk licht naar binnen, met name met een glazen dakkapel.

Heb je nog geen glazen dakkapel, maar ben je wel geïnteresseerd? Dan vind je meer informatie over de prijzen en mogelijkheden in onze prijsgids Dakkapel prijzen. Laat je inspireren en informeren door Homedeal en verrijk je huis.

Bronnen afbeeldingen: Pinterest, Pinterest, Pinterest