Vergelijk garagedeur offertes
Vind dé garagedeur specialist voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Garagedeur Offerte garagedeur

Offerte garagedeur

Ben je op zoek naar een nieuwe garagedeur en wil je een duidelijk overzicht van de kosten? Een offerte voor een garagedeur biedt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken. Van de verschillende soorten garagedeuren, zoals sectionale en maatwerk deuren, tot informatie over merken, bedieningsopties en kosten, bespreekt dit artikel alles wat in zo’n garagedeur offerte staat. Hierdoor ben je goed voorbereid om de beste keuze te maken voor jouw situatie.

Wat staat er in een garagedeur offerte?

Wanneer je een offerte voor een garagedeur aanvraagt, kun je verwachten dat de specificaties duidelijk worden beschreven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Het type garagedeur, zoals een sectionale garagedeur, wordt in een typische offerte vermeld. Er wordt ook vaak gesproken over garagedeuren op maat, die ideaal zijn voor garages met afwijkende afmetingen.

Hörmann garagedeuren en andere deurmerken worden vaak vermeld vanwege hun reputatie voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien zal de offerte de verschillende bedieningsopties bespreken, waarbij je kunt kiezen tussen handmatige of elektrische bediening, afhankelijk van wat je voorkeur en gemak vindt.

Bovendien bevat een vrijblijvende offerte meestal een overzicht van de kosten, waarbij de waarde die je krijgt voor een redelijk lage prijs wordt benadrukt. Je krijgt ook een volledig beeld van wat er mogelijk is binnen je budget en behoeften door extra’s en aanpassingen te beschrijven, zoals speciale afwerkingen of beveiligingskenmerken.

Waarom een garagedeur offerte aanvragen via Homedeal?

 1. Op Homedeal vind je enkel garagedeur specialisten die zijn aangesloten bij de KvK.
 2. Je persoonlijke gegevens blijven privé en worden alleen gebruikt voor het aanvragen van offertes.
 3. Je zit nergens aan vast en kiest dus geheel vrijblijvend de beste garagedeur-specialist voor jouw project.

Hoe werkt het aanvragen van een garagedeur offerte?

 • Vraag hier gratis en vrijblijvend garagedeur offertes aan.
Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.
 • Homedeal zoekt voor jou de beste garagedeur-specialisten uit de buurt.
 • Je ontvangt binnen 48 uur per e-mail tot wel 6 offertes van garagedeur-specialisten.
 • Binnen 2 werkdagen nemen de garagedeur-specialisten contact met je op.
 • Vergelijk de ontvangen garagedeur-offertes op basis van prijs en kwaliteit en kies de beste garagedeur-specialist voor jouw project.
Garagedeur offerte

Vergelijk je offertes voor een garagedeur

Hoe weet je of een garagedeur-specialist de gewenste kwaliteit levert? En welke vragen kun je stellen als je een garagedeur offerte ontvangt? Aan de hand van deze checklist en de veelgestelde vragen, vind je eenvoudig en snel de garagedeur-specialist met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

 1. Check de precieze inhoud van de offerte. Wat zijn jouw wensen? Wil je een kanteldeur, roldeur of een sectionaal garagedeur (geschakelde panelen)? Met of zonder een loopdeur? Heb je behoefte aan handmatige of elektrische bediening? Daarnaast zijn de juiste afmetingen van de deur van groot belang.
 2. De kwaliteit van de werkzaamheden en het materiaal hebben wij voor jou gecontroleerd. Je kunt zelf de keurmerken en kwaliteitszegels van de garagedeur-specialist nogmaals checken.
 3. Check de totale kosten en afspraken over de betaling. Komen er nog eventuele kosten bij? Moet je het hele bedrag vooraf, achteraf of in betalingstermijnen voldoen?
 4. Vraag naar de voorwaarden en de garantie. De richtlijnen voor de garantie zijn 5 tot 10 jaar. Check daarnaast de start- en opleverdatum van het project.

Veelgestelde vragen

1. Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van garagedeur offertes?

Nee, deze aanvraag is gratis en vrijblijvend.

2. Installeert Homedeal zelf de garagedeuren?

Nee, Homedeal is hét platform waarop huiseigenaren en meer dan 2.000 vakspecialisten samenkomen. Naar aanleiding van jouw aanvraag selecteert Homedeal voor jou maximaal 6 geschikte garagedeur-specialisten bij jou uit de buurt die bij je aanvraag passen.

3. Wat zijn de juiste afmetingen en richtlijnen bij het opmeten van een deurgat?

Om te bepalen welke afmetingen jij nodig hebt voor de nieuwe garagedeur is het nodig om het deurgat op te meten. Je kunt kiezen tussen een kanteldeur of een sectionaal garagedeur.

RuimteKantel garagedeurSectionaal garagedeur
Vrije ruimte zijkantPanelen 5 cm breder dan deurgatTotaal minimaal 6 cm
Vrije ruimte bovenkant Geen Minimaal 20 cm

4. Hoe vergelijk je de garagedeuren op prijs-kwaliteit?

Deze vergelijking hangt van meerdere factoren af. Lees de reviews van de bedrijven die bij jouw aanvraag past. Bij welk bedrijf vind je de garagedeur er het beste uitzien? Kijk vervolgens naar de garagedeur prijzen. Het is hierbij belangrijk om jouw soort garagepoort voor ogen te houden: een kanteldeur, een sectionaal garagedeur of houten, openslaande garagedeuren.

5. Welke keurmerken en kwaliteitszegels zijn van toepassing binnen de garagedeuren-branche?

Een keurmerk of kwaliteitszegel geeft jou zekerheid over de kwaliteit van de werkzaamheden en het product. Je weet zeker dat er kwaliteit wordt geleverd. Een bouwbedrijf zonder een keurmerk of kwaliteitszegel levert niet per definitie minder goed werk af. Je bent er alleen minder zeker van.

De meest voorkomende keurmerken voor bedrijven in de garagedeuren zijn:

 • KOMO Keurmerk: KOMO beschikt over meerdere keurmerken binnen de bouw. Bij dit keurmerk ben je zeker van een goede kwaliteit van producten, processen en water- en elektra-installaties.
 • Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG): SKG is een onafhankelijk instituut dat keurt en certificeert. Bij dit keurmerk ben je zeker van kwaliteit omtrent kozijnen, ramen, (garage)deuren, gevels en hang- en sluitwerk.

Het meest voorkomende keurmerk voor garagedeuren is:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen: de politie keurt en certificeert woningen, complexen en wijken omtrent sociale veiligheid, leefbaarheid, inbraak- en brandpreventie. Voor garagedeuren gaat dit over de goedkeuring van de garagedeur, het deurblad, de deurautomaat en de geleiderails.
Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.
Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden