Homedeal.nl Inspiratie Feestdagen 5 stijlen, 5 paastakken!

5 stijlen, 5 paastakken!

Pasen staat voor de deur. Dat betekent veel eieren zoeken en eten uiteraard. Paastakken mogen natuurlijk niet ontbreken. Daarom voor jou: 5 stijlen, 5 paastakken. Laat je inspireren.

1. Zwart en wit

Zijn zwart en wit je favoriete kleuren? Haal een grote, witte vaas uit de kast en versier de paastakken met eieren in de kleuren zwart en wit. Dit geeft je huiskamer een strakke, moderne uitstraling.

2. Kleurexplosie

Houd jij wel van een beetje kleur? Kan jij geen genoeg krijgen van Oosterse dessins? Kies voor gedurfde tinten en veel verschillende kleuren.

3. Landelijk

Kan je jouw interieur het beste omschrijven als landelijk? Zijn overal karakteristieke elementen terug te vinden die ons doen denken aan dat leuke boerderijtje op het platteland? Kies dan voor robuuste en vergrijsde materialen. Blaas je oude ijzeren kan nieuw leven in!

4. Natuur

Heb jij een woonkamer die voornamelijk rust uitstraalt vol lichte kleuren en natuurlijke accenten? Kies dan voor een hoge glazen vaas met lange takken, that’s all!

5. Romantiek

Kies voor paastakken met bloemetjes in lichte kleuren die perfect passen bij de fijne en pastelkleurige elementen in je woning. Een paar schattige eieren in de takken en je bent klaar voor Pasen!

Bronnen:

Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest

Gerelateerde artikelen: