1 miljoen projecten verricht

Homedeal.nl > Inspiratie > Feestdagen > Eén ei is geen ei! 4 decoratie ideeën met paaseieren

Eén ei is geen ei! 4 decoratie ideeën met paaseieren

De paaseitjes zijn in overvloed aanwezig in de supermarkten en zachtgeel voert de boventoon; Pasen staat voor de deur! Naast paaseieren te verstoppen, kan je eieren ook heel goed gebruiken als decoratie in je interieur. HomeDeal heeft de 4 leukste ideeën voor trendy interieur-paaseieren voor je op een rij gezet.

1.Classy eierdopjes

pasen 1pasen 2pasen 3

Lege eierschalen zijn goed te gebruiken als paasdecoratie. Zet er een klein waxinelichtje in en zet ze in de woonkamer voor een echte paassfeer. Bij Pasen horen ook vrolijke bloemetjes, zet ze leuk in een lege, geschilderde eierschaal. Stem de kleur van de eierschaal af op je interieur of je stemming en je hebt unieke paasdecoratie.

2.Simpel en eenvoudig

pasen 4pasen 5

Ga je voor simpele en kalme paasdecoratie? Beschilder dan witte eieren met zwarte verf en zet er mooie teksten of een simpel hartje op. Door eieren met een veertje te beplakken heb je snel en eenvoudig hele mooie paasversiering. Leg ze op een rond bord of in een mooie schaal, kind kan de was doen!

3.Combinatie met vazen

pasen 6pasen 7

Eieren zijn ook leuk in combinatie met bloemen en planten in een mooie vaas. Haal je vazen uit de kast en vul ze met stro, bloembollen en eitjes of met beschilderde eieren met mooie bloemen. Dit is een leuk alternatief voor de standaard vaas met narcissen.

4. Paasgrapje

pasen 8pasen 9

Hoeft het van jou allemaal niet zo serieus? Kijk dan naar deze gekke ideeën om eieren te versieren. Iedereen is dol op de film ‘Despicable me’ en de Minions die erin voorkomen en ze zijn ook nog eens makkelijk op een ei te schilderen! De kip maak je eenvoudig door in een eierdoos te knippen en een kippengezicht te maken met wat papier en een stift. Een leuk idee om samen met kinderen te doen.

 

Genoeg ideëen om uit te voeren en je huis om te toveren in de Paassfeer! Ben jij van plan om aan de slag te gaan met paasdecoratie? Wij zijn benieuwd naar je creaties!

 

Bronnen afbeeldingen:

Pinterest, Pinterest, PinterestWoontrendz, Pinterest, Pinterest, Pinterest,  Pinterest, Pinterest