Homedeal.nl Inspiratie Hobbykamer In deze 8 inspirerende home gyms sla je geen workout meer over

In deze 8 inspirerende home gyms sla je geen workout meer over

Zodra je na het avondeten op de bank ploft is het negen van de tien keer gedaan met je motivatie om nog te gaan sporten. Herkenbaar? Komende tijd wordt het nog verleiderlijker om op de bank te blijven liggen om te zien hoe de zweetdruppels rond vliegen als Epke zich uit de naad werkt voor een gouden plak. Bedenk dan dat hij hier keihard voor heeft moeten trainen en waar kun je dat nou beter als in een eigen home gym. Bekijk deze 8 inspirerende home gyms waar niemand een workout zou overslaan.

1. 10 minuutjes op de hometrainer met uitzicht over de Noordelijke Stille Oceaan, wij kunnen ons een slechtere start van de dag bedenken.

Home gym3

2. Wat dacht je van dit verbluffend mooie uitzicht over de Rocky Mountains in Noord-Amerika.

home gym 6

3. In dit gloednieuwe appartement in Oekraïne ben je aan de designer verplicht om tot het uiterste te gaan tijdens je workout.

Home gym 2

4. Kettlebells liften met prachtig uitzicht over Texas Hill Country.

Home gym 5

5. Home gym met een fantastisch uitzicht over LA, waar de frisse lucht uit de bergen direct je sportkamer binnenkomt voor een beetje verkoeling.

Home gym 1
6. Geen mooi uitzicht? Met het klassieke uiterlijk van deze home gym in San Francisco heb je dat ook niet nodig.

home gym 7
7. Op het oog misschien geen bijzondere fitnessruimte, toch denken wij dat menig sportliefhebster hier graag een uurtje door zou willen brengen. Deze ruimte is namelijk onderdeel van het Mexicaanse vakantieadres van George Clooney.

Home gym 4
8. Tot slot sluiten we de lijst af met deze moderne home gym. Het moet een heerlijk gevoel zijn wanneer de wind vrij spel heeft en je haren laat wapperen terwijl je je loopt uit te sloven op een fitnessapparaat.

home gym 8
Haal jij je sportschoenen ook uit de kast na het zien van deze inspirerende voorbeelden?

 

Gerelateerde artikelen:

10 man caves: dé kamer voor mannen

Behaal je goede voornemens met je eigen yogakamer

10x de gaafste zwembaden

 

Bronnen afbeeldingen: FlooringincArchitecturaldigest, Elledecor, Zillow