Homedeal.nl Inspiratie Woonkamer 6x stoer roze in huis

6x stoer roze in huis

Roze wordt vaak gelinkt aan meisjesachtig, dus dit artikel is aantrekkelijker voor vrouwen dan voor mannen. Heb jij een partner die denkt dat roze niet kan in een gezamenlijk interieur? Hopelijk helpt dit artikel je hem te overtuigen. Roze is goed te verwerken in je interieur als je tegelijkertijd een stoere uitstraling wil hebben in huis. Benieuwd naar hoe je deze kleur verwerkt in een volwassen interieur? Lees dan snel verder.

De betekenis van roze

Roze is de kleur van passie, liefde, vrouwelijkheid, vrede, vertrouwen en trouw. Een hele positieve kleur, waar mensen een goed gevoel bij krijgen. Een roze touch in je huis is dus niet alleen mooi, het geeft ook een positieve uitstraling aan je huis en maakt het een plek waar mensen graag komen. Des te meer reden om roze in je huis te gebruiken. In dit artikel vind je inspiratie voor roze in huis, in allerlei verschillende vormen.

  1. Roze om door binnen te komen

  1. Roze om in op te bergen

  1. Roze om op te zitten

  1. Roze om overheen te lopen

  1. Roze om in te badderen

  1. Roze om in te slapen

De kleur roze hoeft niet per se kinderachtig en kitscherig te zijn, maar kan ook stoer zijn en een echte eyecatcher in huis worden. Pas wel op dat je niet over the top gaat, hou de rest van je interieur rustig om het stoere karakter niet te verliezen.

Zie jij het wel zitten om roze in je interieur te verwerken? Ga dan aan de slag met bijvoorbeeld moodboards om een idee te krijgen van jouw ideale interieur met een stoere roze twist.

 

Gerelateerde artikelen:

6x tips en inspiratie voor je nieuwe kledingkast

3 redenen waarom koper een aanwinst voor je interieur is

Trend: betonvloer in huis

 

Bronnen afbeeldingen: pinterest, pinterest,pinterest, pinterest,pinterest,pinterest