Homedeal.nl Inspiratie Woonkamer Jouw lijfspreuk op de muur

Jouw lijfspreuk op de muur

Je lijfspreuk als muursticker, in een lijstje of aan een slinger is tegenwoordig helemaal trending. Door je lijfspreuk te delen geef je de woonkamer een persoonlijke touch. Welke tekst of quote geeft jou dagelijkse inspiratie? Laat je inspireren door de verschillende teksten voor op de muren.

Vele soorten muurstickers

Er zijn verschillende muurstickers met teksten van liedjes, gedichten en spreuken. Kies je dus voor een uitgebreide muursticker, maar heb je weinig inspiratie? Er zijn hele leuke muurstickers met teksten van liedjes, wat een zachte en lieve uitstraling oplevert. Neem hieronder een kijkje naar de verschillende soorten.

Krijtverf

Je creëert gemakkelijk een wissellijst voor spreuken en quotes door met schoolbordverf een vlak op de muur te verven. Maar denk niet alleen aan wissellijsten, hoe leuk is het om de koelkast of dat oude kastje in de woonkamer eens aan te pakken.

Quotes in fotolijsten

Trendy fotolijsten met inspirerende quotes zijn tegenwoordig hot. De motiverende teksten en het mooie design geven een positieve sfeer aan elke ruimte. De fotolijstjes passen op elke muur en komen in ieder interieur goed tot hun recht. Al zie je ze wel steeds vaker terug in de Scandinavische stijl.

Quotes aan slingers

Je ziet het steeds vaker terugkomen: slingers in de woonkamer. En niet omdat er iemand jarig is, maar omdat het stylish wordt verwerkt in de kamers. Koop slingers met losse letters en maak jouw eigen quote of print de quotes uit, hang ze aan een slinger met een wasknijper en klaar is kees.

Kortom, genoeg eenvoudige manieren om quotes in je woning te verwerken, die je ook nog eens kan wisselen. Heb jij nog een leuke toevoeging? Wij zijn erg benieuwd.

Bronnen foto’s: PinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterest,