Vergelijk kozijnen offertes
Vind dé kozijnen specialist voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Kozijnen Offerte kunststof kozijnen

Offerte kunststof kozijnen

Interesse in offertes voor kunststof kozijnen? Een uitstekend idee! Vraag bij Homedeal gratis en vrijblijvend een offerte kunststof kozijnen op. Wanneer je kozijnen toe zijn aan vervanging, dan zijn kunststof kozijnen wellicht een goede keuze voor jou. Vergelijk het aanbod van verschillende vakspecialisten en vind de vakspecialist met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Inhoudsopgave

Offerte kunststof kozijnen – gemiddelde kosten

Het is verstandig om eerst een idee te hebben van de gemiddelde prijzen van kunststof kozijnen voordat je offertes aanvraagt bij vakspecialisten. Zo zorg je ervoor dat je nooit teveel betaalt en je de offertes goed kunt vergelijken. Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde prijzen, inclusief montage.

ProjectGemiddelde prijzen
Vast raam (150 cm x 100 cm)€ 1.000 - € 1.500
Draai/kiepraam (150 cm x 100 cm)€ 1.250 - € 1.750
Openslaande deurenVanaf € 3.000

Wil je de exacte kosten voor jouw project weten? Bij Homedeal vraag je gratis en vrijblijvend met één aanvraag meerdere offertes aan voor kunststof kozijnen. Op het offerteformulier geef je een beschrijving van je wensen. Op basis van jouw voorkeuren en situatie, stellen vakspecialisten een offerte kunststof kozijnen op. Vergelijk de bedrijven en kies de vakspecialist die het best bij jouw voorkeuren én jouw budget aansluit.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Waarom kies je voor kunststof kozijnen?

Kozijnen zijn te verkrijgen in meerdere materialen. Kunststof kozijnen plaatsen heeft verschillende voordelen waardoor het een aantrekkelijke optie vormt om een offerte voor aan te vragen. We noemen de belangrijksten:

offerte kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen offertes via Homedeal – de voordelen

 • Het aanvragen van een offerte kunststof kozijnen via Homedeal is een snelle en eenvoudige manier om de prijzen van verschillende bedrijven bij jou in de buurt te vergelijken.
 • Hierdoor kun je in een mum van tijd het bedrijf vinden dat het beste bij jouw wensen aansluit. Ook voorkom je hiermee dat je een te hoge prijs betaald.
 • Het aanvragen van offertes via Homedeal is geheel kosteloos.
 • Niet tevreden over de offertes? Geen probleem – je bent niet verplicht om in zee te gaan met één van de bedrijven die je een offerte toesturen. Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend – je zit nergens aan vast.
 • Alle vakspecialisten staan ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel.

Hoe vraag je een offerte kunststof kozijnen aan?

Stap 1: Doe via Homedeal een offerteaanvraag voor kunststof kozijnen.
Stap 2: Homedeal gaat voor jou op zoek naar geschikte vakspecialisten bij jou in de buurt. Homedeal plaatst dus niet zelf de kunststof kozijnen, maar helpt je in je zoektocht naar een bedrijf dat dat wél kan doen.
Stap 3: Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van deze geschikte vakspecialisten. Dit kan direct een offerte zijn, of een contactmoment om meer informatie te ontvangen.
Stap 4: Offertes ontvangen? Het vergelijken kan beginnen.

Hoe vergelijk je de offertes van kunststof kozijnen?

Om de prijzen van verschillende aanbieders te kunnen vergelijken, is het van belang om de componenten van de prijzen onder de loep te nemen op de offerte. Dat ene bedrijf lijkt op het eerste gezicht misschien spotgoedkoop – totdat je erachter komt dat deze prijzen exclusief btw en exclusief montagekosten zijn. Zorg er dus voor dat de prijzen gelijkwaardig zijn op de offerte (bijvoorbeeld: allemaal inclusief btw) voordat je ze vergelijkt.

Vaak is een aanbetaling nodig, omdat de kozijnen specialist materialen moet inkopen. Bekijk per offerte hoe groot de aanbetaling is. Het wordt doorgaans niet aangeraden om meer dan 50% vooraf te betalen.

Heb je een bepaalde afspraak gemaakt met de kozijnen specialist, of heeft de specialist een toezegging gedaan? Heeft de specialist bijvoorbeeld een korting beloofd op de kunststof kozijnen? Zet alles voor de zekerheid op de offerte. Hiermee voorkom je dat het bedrijf hier later op terugkomt.

Waar moet je op letten bij het vergelijken van offertes voor kunststof kozijnen?

Niet alleen de prijs is van belang bij het kiezen van een kozijnen specialist. Hieronder vind je een lijst met andere factoren om te vergelijken op de offerte die van invloed kunnen zijn op het maken van een keuze.

 • Biedt het bedrijf garantie, en zo ja, hoelang? Wat valt onder deze garantie?
 • Hoe ziet de website van het bedrijf eruit?
 • Behoudt het bedrijf zich het recht om de prijs na het opsturen van de offerte te veranderen?
 • Wanneer heeft het bedrijf tijd om jouw project uit te voeren? Komt dit overeen met jouw agenda?
 • Heeft het bedrijf keurmerken?
 • Zijn er algemene voorwaarden van toepassing? Zo ja, staat hier iets in waar je het niet mee eens bent?
 • Kun je online goede (of juist slechte) ervaringen met dit bedrijf vinden?
 • Wat voor reputatie heeft het bedrijf?

Bekijk hier 15 tips voor het vinden van de beste vakspecialist

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Veelgestelde vragen


Wat kosten kunststof kozijnen inclusief montage?

De prijzen voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen liggen gemiddeld tussen de € 15.000 en € 20.000 voor het vernieuwen van een volledig rijtjeshuis, inclusief glas en monatge. De prijs hangt af van het formaat van de kozijnen, het type glas, en het aantal ramen en/of deuren. Wil je de exacte kosten weten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Welke soort kozijnen zijn er?

Naast kunststof kozijnen kun je kiezen voor aluminium, stalen en houten kozijnen.  Vergelijk offertes voor verschillende kozijnen.

Hoe vraag je een offerte voor kunststof kozijnen aan?

Doe via Homedeal een offerteaanvraag voor kunststof kozijnen. Homedeal gaat voor jou op zoek naar geschikte vakspecialisten bij jou in de buurt. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van deze geschikte vakspecialisten.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden