1 miljoen projecten verricht

De beste rolluiken deals

timer
Ontvang offertes en bespaar tot 40%
Gratis - Vrijblijvend

Waarom HomeDeal?

Bespaar geld

Bespaar tot 40% op je project

Bespaar tijd

Het duurt slechts 1 minuut

Ontvang meerdere offertes

Van betrouwbare bedrijven

Homedeal.nl > Rolluiken > Rolluiken offertes

Rolluiken offertes

Wil je ook genieten van de vele voordelen van rolluiken, zoals de zon- en inbraakwerende functies, maar heb je geen idee hoe je een rolluik moet installeren? Laat dit dan door een professional doen. Dan weet je zeker dat het rolluik goed en zonder schade wordt bevestigd aan je wand.

Waarom rolluiken offertes?

Prijzen van verschillende monteurs verschillen tot wel 40%, waardoor hier voor jou een grote kans ligt om te besparen op jouw rolluiken. Bovendien kost het aanvragen van rolluiken offertes via HomeDeal je helemaal niets én zit je nergens aan vast.

wat kosten rolluiken

Bespaar niet alleen geld, maar ook nog eens tijd!

Doordat HomeDeal de experts al voor jou heeft uitgezocht, ben jij niet urenlang bezig het internet af te speuren naar een goede monteur voor jouw rolluik. Daardoor bespaar je via HomeDeal niet alleen geld, maar ook nog eens tijd. Binnen 2 minuten heb je maximaal 6 rolluiken offertes van ervaren monteurs aangevraagd.

Wat vind je in de rolluiken offertes?

Door de rolluiken offertes goed te bestuderen, weet je niet alleen de totaalprijs, maar krijg je ook meer informatie over hoe deze prijs is opgebouwd. Rolluiken offertes verschillen per monteur, maar onderstaande punten vind je er in ieder geval in terug:

  • afmetingen en kosten voor het rolluik;
  • kosten voor de bediening van het rolluik;
  • kosten voor de montage;
  • extra materiaalkosten als het rolluik op de 1e verdieping of hoger geplaatst wordt;
  • tijdsplanning;
  • btw;
  • en garantie.

Vraag eenvoudig rolluiken offertes aan

Offerte aanvragenDoor het rolluiken offerteformulier in te vullen krijg je binnen 2 dagen maximaal 6 offertes van monteurs opgestuurd. Door rolluiken offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40% op het project. Ga ook voor de beste deal en vraag nu rolluiken offertes aan via HomeDeal.