Vergelijk rolluiken offertes
Vind dé rolluiken specialist voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Rolluiken Rolluiken offertes

Rolluiken offertes

Wil je genieten van de vele voordelen van rolluiken, zoals de zon- en inbraakwerende functies, maar heb je geen idee hoe je een rolluik moet installeren? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte van rolluiken aan om te zien hoeveel het kost om dit uit te besteden. Als een vakspecialist je rolluik monteert weet je zeker dat het rolluik goed en zonder schade wordt bevestigd aan je wand.

Waarom een rolluiken offerte aanvragen via Homedeal?

De prijzen die de verschillende vakspecialisten hanteren kunnen erg uiteenlopen. Door het aanvragen van meerdere offertes met één knop krijg je een overzicht van wie de goedkoopste vakspecialist is in jouw regio. Hierdoor kun je eenvoudig besparen op de montage van rolluiken. Bovendien kost het aanvragen van rolluiken offertes via Homedeal je helemaal niets én zit je nergens aan vast.

Je persoonlijke gegevens blijven privé en worden enkel gebruikt voor het aanvragen van de offertes. Hiermee kunnen de geïnteresseerde vakspecialisten gemakkelijk contact met je opnemen.

Homedeal heeft de vakspecialisten al voor jou uitgezocht, waardoor je niet urenlang bezig bent met het afspeuren van het internet naar een goede vakspecialist. Daardoor bespaar je via Homedeal niet alleen geld, maar ook nog eens tijd. Op Homedeal vind je uitsluitend vakspecialisten die aangesloten zijn bij de KvK.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.
Rolluiken offertes

Wat kosten rolluiken? 

Een rolluik laten monteren door een vakspecialist kost gemiddeld € 200 tot € 1.050 per rolluik. De rolluiken prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals: het materiaal, de afmeting en het soort rolluik. Als je de exacte kosten van jouw project wilt weten kun je een offerte van rolluiken aanvragen. Bekijk voor de gemiddelde prijzen van rolluiken plaatsen onderstaand prijsoverzicht. 

FactorGemiddelde prijs (incl. btw).Bijzonderheden
Rolluik€ 90 - € 600Kunststof of aluminium
Bediening€ 10 - € 350Handmatig of elektrisch
Montage€ 100 - € 200Bij meerdere rolluiken daalt de
montageprijs per rolluik
Totaal € 200 - € 1.150

Hoe werkt het aanvragen van een offerte van rolluiken? 

 1. Vraag via Homedeal met één knop gratis en vrijblijvend meerdere rolluiken offertes aan. 
 2. Homedeal selecteert de beste vakspecialisten in jouw regio en stuurt jouw aanvraag door. 
 3. De geselecteerde vakspecialisten kunnen jouw aanvraag aannemen en een offerte toesturen. Je kunt tot wel 6 offertes ontvangen. 
 4. Binnen enkele werkdagen nemen de vakspecialisten contact met je op.

Wat staat er in een offerte van rolluiken? 

Door de rolluiken offertes goed te bestuderen, weet je niet alleen de totaalprijs, maar krijg je ook meer informatie over hoe deze prijs is opgebouwd. Rolluiken offertes verschillen per vakspecialist, maar onderstaande punten vind je er in ieder geval in terug:

 • afmetingen en kosten van het rolluik;
 • kosten voor de bediening van het rolluik;
 • montagekosten;
 • extra materiaalkosten als het rolluik op de 1e verdieping of hoger geplaatst wordt;
 • tijdsplanning;
 • eventuele keurmerken en certificaten;
 • btw;
 • garantie;

Waar let je op bij het vergelijken van rolluiken offertes? 

Wanneer je de offertes hebt ontvangen van de verschillende vakspecialisten is het tijd om een keuze te maken. Met onderstaande tips zorg je ervoor dat je de juiste vakspecialist kiest voor jouw project. 

Tip 1: vergelijkingsschema

Bij het vergelijken van offertes kun je letten op verschillende factoren. Maak van tevoren een lijstje van de punten die jij belangrijk vindt zodat je weet waar je op kunt letten. Deze factoren kun je onder elkaar in een vergelijkingsschema zetten. Gebruik bijvoorbeeld onderstaand voorbeeld bij het vergelijken van offertes. 

Naam bedrijf 1: Naam bedrijf 2: Naam bedrijf 3: Naam bedrijf 4: Naam bedrijf 5: Naam bedrijf 6:
Prijs + prijsopbouw
Percentage aanbetalen
Werkzaamheden inbegrepen
Beschikbaarheid
Garantieduur
Keurmerken

Tip 2: keurmerken en certificaten 

Een keurmerk zegt iets over de kwaliteit van een product of bedrijf. Bij het kopen van rolluiken kun je letten op een aantal keurmerken: 

SKG-IKOB KOMO keurmerk 

Het SKG-IKOB KOMO keurmerk is één van de belangrijkste keurmerken voor rolluiken. Het SKG is een extern bureau die deze keurmerken uitgeeft. Zij testen hierbij de rolluiken op de prestatie en veiligheid door te kijken naar de kwaliteit en het productieproces van het rolluik. 

Politiekeurmerk Veilig Wonen 

Het PKVW keurmerk (Politiekeurmerk Veilig Wonen) is een keurmerk die uit wordt gegeven door de politie in samenwerking met woningverenigingen. De producten met dit keurmerk dragen bij aan de veiligheid van je woning. Er zijn verschillende leveranciers van rolluiken die over dit keurmerk beschikken. 

Romazo Garant Keurmerk 

Voor de leveranciers van rolluiken bestaat er een branchevereniging genaamd Romazo Rolluiken. Deze branchevereniging geeft het keurmerk Romazo Garant. Als een rolluik over dit keurmerk beschikt voldoet het aan een bepaalde weerstandsklasse, waarmee de inbraakveiligheid gewaarborgd wordt. Daarnaast staat Romazo Garant ook voor vakbekwaamheid van de vakspecialist en de juiste montage. 

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Veelgestelde vragen 

Wat kost het plaatsen van een rolluik? 

Als je een rolluik laat plaatsen door een vakspecialist ben je gemiddeld € 200 tot € 1.050 kwijt per rolluik. De totale prijs is onder andere afhankelijk van de afmeting, het materiaal en het soort rolluik. 

Waar moet je op letten bij het kopen van rolluiken? 

Bij het kopen van rolluiken kom je voor verschillende keuzes te staan. Het is hierbij belangrijk dat je goed nadenkt over welk materiaal het beste bij jouw woning en voorkeuren past, welk soort rolluik geschikt is voor jouw woning en welke afmeting jouw ramen en/of deuren hebben.

Wat is het beste rolluik?

Over het algemeen wordt een aluminium rolluik als beter gezien dan een kunststof rolluik. Aluminium heeft een betere kwaliteit en levensduur dan kunststof, maar is ook wat duurder. 

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden