1 miljoen projecten verricht

De beste rolluiken deals

timer
Ontvang offertes en bespaar tot 40%
Gratis - Vrijblijvend

Waarom HomeDeal?

Bespaar geld

Bespaar tot 40% op je project

Bespaar tijd

Het duurt slechts 1 minuut

Ontvang meerdere offertes

Van betrouwbare bedrijven

Homedeal.nl > Rolluiken > Rolluiken kopen

Rolluiken kopen

Nooit meer wegsmelten op de bank door de felle zon die naar binnen schijnt of de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen? Rolluiken bieden uitkomst. Benieuwd naar wat rolluiken kosten en hoe je ervoor zorgt dat je rolluiken gaat kopen met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Je leest het hier.

Rolluiken kopen: de kosten

We starten met de prijzen voor het kopen van een rolluik. Breng van tevoren goed je wensen in kaart zodat je een realistisch overzicht van de kosten kan opstellen. Denk hierbij aan: het materiaal van je rolluik, de afmeting, de mate van bediening en of je het rolluik wilt laten plaatsen. Wat deze keuzes doen met de prijs, zie je in onderstaand kostenoverzicht.

FactorPrijs per rolluik
incl. btw
Bijzonderheden
Rolluik€ 90 - € 600Kunststof of aluminium
Bediening€ 10 - € 250Handmatig of elektrisch
Montage€ 100 - € 200Bij meerdere rolluiken daalt de
montageprijs per rolluik
Totaal € 200 - € 1.050
Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte prijzen voor jouw situatie

Wil je meer prijsinformatie over het kopen van rolluiken? Ga naar Rolluiken prijzen.

Rolluiken kopen

Rolluiken online of bij een specialist kopen?

Het internet staat vol met rolluiken, ook tegen hele scherpe prijzen. Verleidelijk natuurlijk om daar je rolluiken te kopen, maar verlies niet de kwaliteit uit het oog. Een rolluik is een investering waar je jarenlang plezier van hebt, mits je een goede aankoop doet.

Start je zoektocht voor het kopen van rolluiken online. Bekijk de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Kijk daarnaast ook op websites en/of in showrooms van rolluik specialisten. De rolluik specialist voorziet je van waardevolle adviezen die je via het internet vaak misloopt. Profiteer van hun jarenlange ervaring met rolluiken, zodat je uiteindelijk de rolluiken koopt die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Rolluiken aankopen tips

Naast het uiterlijk van je rolluik, is het belangrijk om de kwaliteit van je rolluik hoog in het vaandel te hebben staan. Het is zonde om veel geld te besteden aan een rolluik dat binnen no-time defect is. We geven je 3 tips die je helpen om een kwalitatief goed rolluik te kopen.

1. Ga voor een betrouwbaar merk
Bekende rolluikmerken zijn o.a. Roma, Verano, Winsol, Smits, Heroal en voor motoren voor rolluiken met elektrische bediening Somfy. Bij een goed merk kan je ervan uitgaan dat het rolluik diverse testen heeft overwonnen en dat je geniet van garantie. Vraag bij de specialist naar de bijzonderheden van het rolluik dat je op het oog hebt om te kopen.

2. Controleer of het rolluik en de specialist over keurmerken bezitten
Er zijn diverse keurmerken die je meer zekerheid bieden op het gebied van kwaliteit.

  • SKG:   Al het materiaal van de rolluik is van goede kwaliteit
  • CE-markering:   Het rolluik voldoet aan Europese eisen op het gebied van waterdichtheid, luchtdoorlatendheid en windbestendigheid
  • WK3:   Het rolluik is geschikt als beveiligingsrolluik
  • Politiekeurmerk Veilig wonen:   Het rolluik is geschikt als beveiligingsrolluik

3. Vraag na wat voor service het bedrijf je biedt
Ga o.a. na wat het bedrijf waar je je rolluiken wilt kopen voor garantietermijn op het rolluik biedt, hoe de levering in zijn werk gaat, of ze je ramen of deuren komen opmeten en hoe het zit met de montage van je rolluiken. Door goede voorwaarden te creëren zorg je ervoor dat je zo lang mogelijk gaat genieten van de voordelen van je rolluiken.

Rolluiken slaapkamer

Welk probleem gaat het rolluik voor je oplossen?

Bedenk voordat je rolluiken gaat kopen goed welk probleem het rolluik voor jou gaat oplossen. Word je huis bijvoorbeeld onaangenaam benauwd in de zomermaanden, zijn er de laatste tijd veel inbraken bij je in de buurt of ben je aldoor té vroeg wakker omdat je slaapkamer zo licht is. Onderstaand zie je de heerlijke voordelen van rolluiken op een rij:

  • Zonwering
  • Inbraakbeveiliging
  • Geluidswering
  • Isolatie
  • Verduistering
  • Privacy

Uiteraard profiteer je vaak automatisch van meerdere voordelen. Ga met het belangrijkste voordeel van je rolluik je zoektocht voor het kopen van rolluiken van start zodat het rolluik je perfect van dienst gaat zijn.

Ontvang eenvoudig en snel rolluiken prijzen in huis

Offerte aanvragenWanneer je rolluiken gaat kopen, wil je dit natuurlijk tegen de beste prijs doen. Vraag bij ons tot wel 6 gratis en vrijblijvende offertes op van rolluiken specialisten in jouw omgeving. Dit kost je 2 minuten van je tijd, waarna je binnen 48 uur waardevolle prijsinformatie in huis hebt. Wist je dat je door het vergelijken van offertes tot wel 40% kan besparen op je rolluiken? Door concurrentie lopen de prijzen flink uiteen, doe hier je voordeel mee en koop je rolluiken enkel voor de beste deal.